Povezane vesti

Oglasio se kristijan Golubović! Otkrio pravi razlog diskvalifikacije - tako je moralo, ovo je istina! (video)

Mondo 23.06.2021
Kristijan Golubović se oglasio nakon diskvalifikacije iz Zadruge. Kristijan Golubović se oglasio nakon diskvalifikacije iz Zadruge. Kristijan Golubović je zvanično diksvalifikovan iz rijalitija Zadruga, manje od mesec dana do finala, zbog sukoba sa… »

Kristijan Golubović nakon diskvalifikacije završio u policiji?

Vesti online 23.06.2021
Kristijan Golubović je zvanično diksvalifikovan iz rijalitija Zadruga, manje od mesec dana do finala, zbog sukoba sa Miljanom Kulić, ali i pretnji obezbeđenju koje je pokušalo da ga zadrži. Nakon brutalnog sukoba sa Kulićevom, njena majka Marija je… »

On nije za rijaliti, on je za ustanovu! Nakon Kristijanovog divljanja, oglasila se Marija Kulić - "Idem u policiju!"

Mondo 23.06.2021
Kristijan Golubović izbačen je iz Zadruge zbog napada na Miljanu Kulić. Njena majka Marija najavila tužbu. Kristijan Golubović izbačen je iz Zadruge zbog napada na Miljanu Kulić. Njena majka Marija najavila tužbu Marija Kulić oglasila se zbog… »

"Danas podnosim prijavu protiv Kristijana,: plašim se": Marija Kulić potresena nakon diskvalifikacije Golubovića

Blic 23.06.2021
Marija Kulić potresena je zbog incidenta koji se noćas dogodio u "Zadruzi", kada je Kristijan Golubović napao njenu ćerku Miljanu Kulić, zbog čega je diskvalifikovan iz rijalitija. Ona je rekla da se plaši za bezbednost svoje porodice, ali i da će… »

Oglasila se Marija Kulić nakon diskvalifikacije Golubovića: Podnećemo prijavu protiv Kristijana, plašim se za svoju…

Alo 23.06.2021
Ona je rekla da se plaši za bezbodnost svoje porodice. Marija Kulić jako je potresena zbog incidenta koji se noćas dogodio u Zadruzi, kada je Kristijan Golubivić napao njenu ćerku Miljanu Kulić, zbog čega je diskvalifikovan iz rijalitija… »

Vesti dana »