Povezane vesti

Petnaestogodišnjak stradao na bazenu u Košutnjaku

Politika 23.06.2021
Dečak od 15 godina stradao je nakon što je skočio u bazen predviđen za skakanje u SC „Košutnjak”. Spasioci su pokušali da ga reanimiraju, a dečak je preminuo u Urgentnom centru. Petnaestogodišnji N. S. ostao je bez svesti posle skoka u bazen… »

Preminuo dečak nakon kobnog skoka u bazen na Košutnjaku

Telegraf 23.06.2021
Njegov otac je bio prisutan tokom nesreće. Dečak N.S. (15) koji je na bazenu SC "Košutnjak" ostao bez svesti i upao u vodu, preminuo je u Urgentnom centru. Dete su spasioci brzo izvukli iz bazena, a nakon reanimacije prebačen je u Urgentni centar, gde… »

Tri verzije tragedije: Dečaka (15) neko gurnuo ili je sam zadobio kobnu povredu: Lekari pokušavali da ga spasu skoro sat…

Blic 23.06.2021
Dečak N. S. (15) preminuo je danas nakon što se povredio na bazenu Sportskog centra "Košutnjak" u Beogradu. Za sada nije zvanično saopšteno kako je došlo do tragedije, ali postoje tri verzije kobnog pada. Spasioci su brzo reagovali. Prema rečima… »

Petnaestogodišnjak stradao na bazenu u Košutnjaku

RTV 23.06.2021
BEOGRAD - Dečak od 15 godina stradao je nakon što je skočio u bazen predviđen za skakanje u SC "Košutnjak". Spasioci su pokušali da ga reanimiraju, a dečak je preminuo u Urgentnom centru. Petnaestogodišnji N. S. ostao je bez svesti posle skoka u… »

Petnaestogodišnjak stradao na bazenu u Košutnjaku

RTS 23.06.2021
Dečak od 15 godina stradao je nakon što je skočio u bazen predviđen za skakanje u SC "Košutnjak". Spasioci su pokušali da ga reanimiraju, a dečak je preminuo u Urgentnom centru. Petnaestogodišnji N. S. ostao je bez svesti posle skoka u bazen… »

Tragedija: Umro dečak koji se povredio na bazenu u Košutnjaku, neuspešno ga reanimirali 45 minuta

Blic 23.06.2021
Dečak N.S. (15) koji je na bazenu SC "Košutnjak" skočio u bazen predviđen za skakanje gde je ostao bez svesti i potonuo, preminuo je u Urgentnom centru. Naime, nakon što su ga spasioci izvukli iz vode, reanimiran je 45 minuta nakon čega se javio… »

Preminuo dečak koji se danas povredio na bazenu na Košutnjaku

Noizz 23.06.2021
Dečak N.S. (15) koji je na bazenu SC "Košutnjak" ostao bez svesti i upao u vodu, preminuo je u Urgentnom centru, uprkos svim naporima lekara. Naime, nakon što su ga spasioci izvukli iz vode, reanimiran je 45 minuta nakon čega se javio slab puls, te je… »

Tragedija: Preminuo dečak koji je glavom udario u ivicu bazena na Košutnjaku

Mondo 23.06.2021
N.S. (15,) dečak koji je na bazenu Spostrskog centra "Košutnjak" nakon kobnog skoka ostao bez svesti i upao u vodu, preminuo je u Urgentnom centru, potvrdili su zvanični izvori. N.S. (15,) dečak koji je na bazenu Spostrskog centra "Košutnjak" nakon… »

Preminuo tinejdžer povređen na bazenu „Košutnjak“

N1 Info 23.06.2021
Tinejdžer (15) koji je danas ostao bez svesti i upao u vodu na bazenima SC "Košutnjak" preminuo je nakon sat vremena borbe lekara u sali reanimacije Urgentnog centra, potvrđeno je za Nova.rs. Kako je rečeno za Nova.rs u Urgentnom centru, dečak je… »

Preminuo tinejdžer povređen na bazenu u Beogradu

Radio 021 23.06.2021
Preminuo je petnaestogodišnji tinejdžer, koji je danas ostao bez svesti i upao u vodu na bazenima SC "Koštunjak", u Beogradu. Petnaestogodišnjak je primljen sa teškim povredama, a lekari su se za njegov život borili punih sat vremena. Ipak, uprkos… »

Očevici s bazena: Dečak pravio salto, pa udario glavu

Nova 23.06.2021
N. S. (15) koji je danas preminuo nakon što se povredio na bazenu na Košutnjaku, prema rečima očevidaca, pokušao je da sa ivice bazena napravi salto i skoči u vodu, ali je udario glavom i zadobio povredu. N. S. (15) preminuo je nakon sat vremena… »

"Novosti" saznaju: Preminuo dečak koji se onesvestio tokom skoka u vodu na bazenu u Košutnjaku

Večernje novosti 23.06.2021
Foto: P. Milošević Dete su spasioci brzo izvukli iz bazena, a nakon reanimacije prebačen je u Urgentni centar, gde je nažalost preminuo. Prema jednoj verziji događaja dečak se okliznuo sa ivice bazena i pao, dok je prema drugoj pokušao da napravi… »

"Molio je da mu spasimo Dete, strašno je bilo": Tragična smrt dečaka na bazenu - otac gledao pokušaje reanimacije…

Večernje novosti 23.06.2021
Foto: P. Milošević Dete su spasioci brzo izvukli iz bazena, a nakon reanimacije prebačen je u Urgentni centar, gde je nažalost preminuo. Foto: Фото: П. Милошевић POGLEDAJ GALERIJU Šef spasilaca Đorđe Ilić, reanimirao je dečaka do… »

Drama na bazenima Košutnjak: Mladić (15) se onesvestio skačući u vodu - prevezen u Urgentni centar

Blic 23.06.2021
Danas oko 13.15 časova jedan posetilac bazena SC "Košutnjak" prilikom skakanja sa skakaonice ostao je bez svesti i upao u vodu. Spasioci su ga izvukli iz vode. Radi se o mladiću Nemanji S. koji je 2006. godište. Kako saznajemo, on je prevezen u… »

Drama na bazenima Košutnjak: Mladić (15) se onesvestio skačući u vodu - prevezen u Urgentni centar

Blic 23.06.2021
Danas oko 13.15 časova jedan posetilac bazena SC "Košutnjak" prilikom skakanja sa skakaonice ostao je bez svesti i upao u vodu. Spasioci su ga izvukli iz vode. Radi se o mladiću Nemanji S. koji je 2006. godište. Kako saznajemo, on je prevezen u… »

Detalji drame na bazenu na košutnjaku: Dečak udario potiljak i ostao bez svesti. Postoje dve verzije kako je došlo do…

Blic 23.06.2021
Danas oko 13.15 časova jedan posetilac bazena SC "Košutnjak" ostao je bez svesti nakon čega su ga spasioci izvukli iz vode. Prema tvrdnjama radnika obezbeđenja, dete je skočilo sa skakaonice i udarilo potiljkom o ivicu. "On je skočio, nekako… »

Užas na bazenu u košutnjaku - reanimiraju tinejdžera! Udario potiljak pri skakanju u vodu, spasioci odmah skočili

Mondo 23.06.2021
Danas oko 13.15 časova jedan posetilac bazena SC "Košutnjak" prilikom skakanja u vodu ostao je bez svesti i upao u vodu. Danas oko 13.15 časova jedan posetilac bazena SC "Košutnjak" prilikom skakanja u vodu ostao je bez svesti i upao u vodu. Spasioci… »

Tinejdžera reanimirali na bazenu, pa hitno prevoze u urgentni: Otkriveno u kakvom je stanju, sve video i njegov otac!

Mondo 23.06.2021
Dečaka su spasioci brzo izvukli iz bazena na Koštunjaku nakon što je ostao bez svesti, a u vodi nije bio ni četiri sekunde. Dečaka su spasioci brzo izvukli iz bazena na Koštunjaku nakon što je ostao bez svesti, a u vodi nije bio ni četiri sekunde… »

Preminuo tinejdžer povređen na bazenu „Košutnjak“

Nova 23.06.2021
Tinejdžer (15) koji je danas ostao bez svesti i upao u vodu na bazenima SC "Košutnjak" preminuo je nakon sat vremena borbe lekara u sali reanimacije Urgentnog centra, potvrđeno je za Nova.rs. Kako saznajemo, dečak je primljen sa teškim povredama, a… »

"Najverovatnije ga je neko gurnuo sa skakaonice": Spasilac o pogibiji dečaka na bazenu - reanimirali ga sve do dolaska lekara

Večernje novosti 23.06.2021
Foto: P. Milošević Dete su spasioci brzo izvukli iz bazena, a nakon reanimacije prebačen je u Urgentni centar, gde je nažalost preminuo. Šef spasilaca Đorđe Ilić, reanimirao je dečaka do dolaska ekipe lekara iz Zavoda za sport, a potom i Hitne… »

Dečak se onesvestio skačući u vodu, u toku je reanimacija

Nova 23.06.2021
Danas oko 13.15 časova jedan posetilac bazena SC "Košutnjak" prilikom skakanja sa skakaonice ostao je bez svesti i upao u vodu. Spasioci su ga izvukli iz vode. Reanimacija je u toku, prenose mediji. Navodno, reč je tinejdžeru starom 17 godina. ***… »

Drama na bazenima košutnjak: Dečak (15) se onesvestio skačući u vodu - reanimacija u toku

Večernje novosti 23.06.2021
Milena Anđela Spasioci su ga izvukli iz vode. Kako saznajemo, u pitanju je dečak od 17 godina. Reanimacija je u toku.… »

Drama na bazenu na Košutnjaku: Tinejdžer se onesvestio prilikom skoka i upao u vodu

Telegraf 23.06.2021
Iz vode su ga izvukli spasioci. Danas oko 13 časova jedan posetilac bazena SC "Košutnjak" prilikom skakanja sa skakaonice ostao je bez svesti i upao u vodu. - Dečko je prebačen na urgentni centar i daje znake života... - kazali su za "Telegraf" u… »

Vesti dana »