Povezane vesti

Hvala Belorusiji za „migove 29”

Politika 23.06.2021
Ministar odbrane Nebojša Stefanović sastao se sa ministrom odbrane Republike Belorusije general-potpukovnikom Viktorom Hrenjinom, na marginama 9. Moskovske konferencije o međunarodnoj bezbednosti, saopštilo je Ministarstvo odbrane. Stefanović se… »

Srbija i Rusija ove godine imaju 91 zajedničku vojnu aktivnost

Slobodna Evropa 23.06.2021
Srbija i Rusija planiraju ove godine 91 zajedničku aktivnost u okviru vojne saradnje, rekao je ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović na susretu sa ruskim ministrom odbrane Sergejom Šojguom u Moskvi. Stefanović je u Rusiji u trodnevnoj poseti na… »

Šojgu: Srbija vodi samostalnu politiku

Pravda 23.06.2021
Ministar odbrane Nebojša Stefanović sastao se sa ministrom odbrane Ruske Federacije generalom armije Sergejom Šojguom, na čiji poziv boravi u Ruskoj Federaciji i učestvuje na 9. Moskovskoj konferenciji o međunarodnoj bezbednosti, saopštilo je… »

Stefanović razgovarao u Moskvi sa ministrom odbrane Belorusije o saradnji

Danas 23.06.2021
Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Moskvi sa ministrom odbrane Belorusije Viktorom Hrenjinom o saradnji. Na sastanku, održanom na marginama devete Moskovske konferencije o međunarodnoj bezbednosti, Hrenjin je istakao… »

Stefanovića sa beloruskim kolegom, zahvalio za MiG-ove

RTV 23.06.2021
MOSKVA - Ministar odbrane Nebojša Stefanović sastao se danas sa ministrom odbrane Belorusije Viktorom Hrenjinom, na marginama 9. Moskovske konferencije o međunarodnoj bezbednosti i tom prilikom mu zahvalio na remontu aviona MiG-29. Stefanović je… »

Stefanović: Saradnja na polju odbrane između Rusije i Srbije na istorijskom maksimumu

Beta video 23.06.2021
BEOGRAD - Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović, koji na poziv ministra odbrane Sergeja Šojgua u Rusiji učestvuje na Moskovskoj konferenciji o medjunarodnoj bezbednosti, rekao je da je bilateralna saradnja u odbrani ``na istorijskom maksimumu``… »

Šojgu: Srbija vodi samostalnu politiku

Politika 23.06.2021
Ministar odbrane Nebojša Stefanović sastao se sa ministrom odbrane Ruske Federacije generalom armije Sergejom Šojguom, na čiji poziv boravi u Ruskoj Federaciji i učestvuje na 9. Moskovskoj konferenciji o međunarodnoj bezbednosti, saopštilo je… »

Stefanović sa Šojguom: Planirana 91 zajednička aktivnost, poziv da poseti Srbiju

N1 Info 23.06.2021
Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu izjavio je u Moskvi na sastanku sa ministrom odbrane Srbije Nebojšom Stefanovićem da je Rusija opredeljena za dalji razvoj bilateralne saradnje i za podršku jačanju kapaciteta Vojske Srbije. Stefanović, koji na… »

"Saradnja Srbije i Rusije u oblasti odbrane na istorijskom maksimumu": Stefanović se sastao sa Šojguom

Blic 23.06.2021
Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović sastao se danas sa ministrom odbrane Ruske Federacije generalom armije Sergejom Šojguom, na čiji poziv boravi u Ruskoj Federaciji i učestvuje na 9. Moskovskoj konferenciji o… »

Ministri razgovarali o vojnoj saradnji Rusije i Srbije

Novi magazin 23.06.2021
Ruski ministar odbrane Sergej Šojgu izjavio je danas u Moskvi na sastanku sa ministrom odbrane Srbije Nebojšom Stefanovićem da je Rusija opredeljena za dalji razvoj bilateralne saradnje i za podršku jačanju kapaciteta Vojske Srbije. Stefanović, koji… »

U Moskvi sastanak ministara odbrane Stefanovića i Šojgua

RTV 23.06.2021
MOSKVA - Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović sastao se danas sa ministrom odbrane Ruske Federacije, generalom armije Sergejom Šojguom, na čiji poziv boravi u Rusiji i učestvuje na 9. Moskovskoj konferenciji o međunarodnoj… »

Stefanović sa Šojguom: Saradnja Srbije i Rusije u oblasti odbrane na istorijskom maksimumu

RTS 23.06.2021
Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović sastao se sa ministrom odbrane Ruske Federacije generalom armije Sergejom Šojguom, na čiji poziv boravi u Ruskoj Federaciji i učestvuje na 9. Moskovskoj konferenciji o međunarodnoj… »

Sastanak Stefanovića i šojgua: "Saradnja Srbije i Rusije u oblasti odbrane na istorijskom maksimumu"

Večernje novosti 23.06.2021
Foto: Ministarstvo odbrane Ministar Stefanović istakao je da je saradnja Srbije i Rusije u oblasti odbrane na istorijskom maksimumu, dok je ministar Šojgu poručio da je Rusija zainteresovana za dalji razvoj bilateralne saradnje i pružanje pomoći u… »

Sastanak ministara Stefanovića i Šojgua u Rusiji: Saradnja dve zemlje na istorijskom maksimumu

Telegraf 23.06.2021
Rusija je, kako je poručio Šojgu, zainteresovana za dalji razvoj bilateralne saradnje i pružanje pomoći u jačanju kapaciteta Vojske Srbije. Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Republike Srbije Nebojša Stefanović sastao se danas sa ministrom… »

Vesti dana »