Povezane vesti
Obradović: Kao Srbin imam obavezu da razgovaram o Kosovu
N1 Info 23.06.2021
Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je da "ništa ne podržava u radu predsednika države Aleksandra Vučića" i naglasio da rešenje za Kosovo mora biti u skladu sa Ustavom Srbije i Rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija… »
Obradović: Ništa ne podržavam u radu Aleksandra Vučića, ali imam obavezu da razgovaram o Kosovu
Novi magazin 23.06.2021
Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da "ništa ne podržava u radu predsednika države Aleksandra Vučića" i naglasio da rešenje za Kosovo mora biti u skladu sa Ustavom Srbije i Rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti Ujedinjenih… »
Obradović: Ništa ne podržavam u radu Aleksandra Vučića
Nova 23.06.2021
Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas da "ništa ne podržava u radu predsednika države Aleksandra Vučića" i naglasio da rešenje za Kosovo mora biti u skladu sa Ustavom Srbije i Rezolucijom 1244 Saveta bezbednosti Ujedinjenih… »
Vesti dana »

(Video) Ovo morate pogledati! Vučinić postavila bačulovu dva ključna pitanja Uputila mu moćnu poruku: Ukoliko si čist i nevin kao suza, ti nemaš apsolutno potrebe da brineš
Dnevnik pre 15 minutajoš 35 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 8 povezanih

Lekorni se oglasio nakon što je podneo ostavku: „Ja sam bio spreman“
Danas pre 2 satajoš 43 povezane

Kamion probio ogradu na auto-putu kod Maradika, normalizovan saobraćaj ka Novom Sadu nakon prekida
RTS pre 36 minutajoš 33 povezane