Povezane vesti

Nekadašnji prvi teniser sveta upozorava: „Siguran sam da Đoković ne bi želeo da igra sa Kirjosom u prvom kolu…

Nekadašnji prvi teniser sveta upozorava: „Siguran sam da Đoković ne bi želeo da igra sa Kirjosom u prvom kolu…

Hot sport 23.06.2021
Nekadašnji prvi igrač sveta smatra da Đokoviću ne bi odgovarao Kirijos na startu Vimbldona. Kontraverzni Kirijos na Vimbldon stiže bez mečeva na travi, ali Džon Njukomb smatra da je on potencijalna „mina“ za rivale. Australijanac je trebalo da… »
„Đoković ne želi Kirjosa na Vimbldonu, teško ga je pobediti“

„Đoković ne želi Kirjosa na Vimbldonu, teško ga je pobediti“

Nova 23.06.2021
Legenda australijskog tenisa, Džon Njukomb svog zemjaka Nika Kirjosa vidi kao nagaznu minu za mnoge favorite na startu Vimbldona kao i za Đokovića između ostalih. Kirjos će u London doći bez igranja pripremnih turnira na travi jer je odustao od… »
"Đoković ne bi želeo kirjosa na startu Vimbldona": NJukomb smatra da mnogi hoće da izbegnu Australijanca

"Đoković ne bi želeo kirjosa na startu Vimbldona": NJukomb smatra da mnogi hoće da izbegnu Australijanca

Večernje novosti 23.06.2021
FOTO: AP/Tanjug Australijanac na treći grend slem stiže bez ijednog turnira odigranog na travi, ali NJukomb smatra da bi on mogao da bude "mina" za mnoge favorite u prvom kolu. - Siguran sam da Đoković ne bi želeo da igra sa Kirjosom u prvom kolu… »

Vesti dana »