Povezane vesti
Blinken: SAD nemaju boljeg prijatelja od Nemačke
Nova 23.06.2021
Šef američke diplomatije Entoni Blinken (Anthony) izjavio je danas u Berlinu da SAD nemaju "boljeg prijatelja" od Nemačke. „Mislim da je pošteno reći da SAD nemaju boljeg partnera i boljeg prijatelja u svetu od Nemačke“, rekao je Blinken na konferenciji… »
Blinken: SAD nemaju boljeg prijatelja od Nemačke
Novi magazin 23.06.2021
Šef američke diplomatije Entoni Blinken izjavio je danas u Berlinu da SAD nemaju "boljeg prijatelja" od Nemačke. "Mislim da je pošteno reći da SAD nemaju boljeg partnera i boljeg prijatelja u svetu od Nemačke", rekao je Blinken na konferenciji za… »
Blinken: SAD nemaju boljeg partnera i prijatelja od Nemačke
N1 Info 23.06.2021
Šef američke diplomatije Entoni Blinken izjavio je u Berlinu da SAD nemaju "boljeg prijatelja" od Nemačke. „Mislim da je pošteno reći da SAD nemaju boljeg partnera i boljeg prijatelja u svetu od Nemačke“, rekao je Blinken na konferenciji za novinare sa… »
Vesti dana »
Najtopliji Palić, Sombor, Zrenjanin i Kikinda - 36, Novi Sad - 35 stepeni
RTV pre 1 satjoš 36 povezanih
Guča i dalje u šoku nakon curenja amonijaka: Meštani za Telegraf otkrili jedan jezivi detalj
Telegraf pre 42 minutajoš 50 povezanih
SAD: Napadnuta iranska skladišta raketa i radarske lokacije kod Ormuza; Iran uzvratio udarima na američke vojne objekte
RTS pre 1 satjoš 38 povezanih
Arhiv javnih skupova: U subotu u Beogradu, na skupu pristalica vlasti bilo 32.500 ljudi
Glas Šumadije pre 2 satajoš 21 povezana
Počinje borba za titulu: Završen prvi krug Mundijala, poznati svi učesnici nokaut faze
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 34 povezane