Повезане вести
Мали на одлуку суда о плагијату: Правда победила
Слободна Европа 23.06.2021
Драго ми је што је правда победила, прокоментарисао је Синиша Мали, министар финансија у Влади Србије, одлуку Управног суда који је поништио решење Одбора за професионалну етику Универзитета у Београду (БУ) да му се због… »
Ракић Водинелић: Суд није рекао да докторат Синише Малог није плагијат
Радио 021 23.06.2021
Професорка Весна Ракић Водинелић изјавила је да одлуком Управног суда о одлуци Сената Универзитета у Београду није речено да се не ради о плагијату доктората министра финансија Синише Малог. Како је рекла за Н1, пресуда је донета… »
Синиша Мали о одлуци суда о докторату: Драго ми је што је правда победила
Н1 Инфо 23.06.2021
"Драго ми је што је правда победила, али желим да нагласим да ми титула никад није била најважнија, а мислим да није ни грађанима Србије", написао је на свом инстаграм налогу министар финансија Синиша Мали, након што је Управни… »
Синиша Мали задовољан одлуком суда о поништењу одлуке о плагијату
Нови магазин 23.06.2021
Министар финансија Синиша Мали вечерас је изразио задовољство због одлуке Управног суда да поништи решење Одбора за професионалну етику Београдског Универзитета да му се због плагијата не призна докторат. Мали је на Инстраграм… »
Мали о одлуци суда: Драго ми је што је правда победила
Нова 23.06.2021
Уставни суд саопштио је данас да поништава одлуку Сената Универзитета у Београду којом је министру финансија Синиши Малом поништена диплома доктора наука. Овим поводом огласио се и министар Мали, који каже да му је драго што је… »
Вести дана »
УКРАЈИНСКА КРИЗА: Кремљ: Русија жели мир у Украјини, а не примирје; Медији: Погођен танкер руске флоте у сенци "Дашан"
РТВ пре 11 минутајош 2 повезане
Објављен снимак! Овако су специјалци САД упали на танкер код Венецуеле; Каракас: "Убице, лопови, пирати!"
Телеграф пре 16 минутајош 3 повезане
Спремите се за временски раскол! На овим местима температура скаче до 15 степени, а на овим пада и до 0! Ево какво нас време чека до краја године!
Ало пре 21 минутајош 3 повезане
Вучић у Бриселу: Верујем да ће Србија имати подршку ЕУ у суочавању са изазовима у енергетици
Сербиан Невс Медиа пре 5 сатијош 1 повезана