Повезане вести
Суд продужио аферу доктората министра финансија Србије
Слободна Европа 24.06.2021
Због „грешке у процедури“ државни Универзитет у Београду (БУ) ће поново одлучивати да ли је докторат министра финансија Србије Синише Малог плагијат или не. Пресуда којом је уважена жалба министра на одлуку Универзитета… »
Процедурална грешка оборила одлуку о докторату Малог, а да ли оспорава плагијат?
Н1 Инфо 24.06.2021
Има ли разлога да се, после јучерашњег дана, министар финансија радује? Да ли је данас више доктор, односно мање плагијатор? Синиша Мали верује да је одлука Управног суда доказала да он није плагијатор, те да је правда… »
„Без обзира на одлуку суда, Мали је академски лопов“
Нова 24.06.2021
Управни суд поништио је решење Одбора за професионалну етику да је докторат министра финансија, Синише Малог, плагиј ат. О томе зашто је суд овако одлучио и који су даљи кораци у овом процеси, као и како ће оваква одлуча… »
Мали о пресуди Управног суда: Драго ми је што је правда победила
Данас 24.06.2021
Поводом пресуде Управног суда којом је поништено решење Одбора за професионалну етику Универзитета у Београду да је докторска дисертација министра финансија Синише Малог плагијат и предмет да се враћа надлежном органу на поновно… »
Синиша Мали о одлуци суда о докторату: "Драго ми је што је правда победила"
Блиц 23.06.2021
- Драго ми је што је правда победила, ипак, желим да нагласим да ми титула никад није била најважнија, а мислим да није ни грађанима Србије, навео је данас министар финансија Синиша Мали, поводом пресуде Управног суда којом је… »
О докторату Малог поново ће одлучивати ФОН
Данас 23.06.2021
О оспореном докторату министра финансија Синише Малог поново ће одлучивати Факултет организационих наука (ФОН), објашњава за Данас професорка права Весна Ракић Водинелић одлуку Управног суда којом је поништено решење Одбора за… »
Вести дана »
МУП и ТОК учествовали у међународној акцији против Балканског нарко картела
Данас пре 2 сатајош 1 повезана