Повезане вести
“Следећи пут бацамо бомбе на мету”
Вести онлине 24.06.2021
Шеф руске делегације на преговорима о безбедности и контроли наоружања у Бечу Константин Гаврилов упозорио је Велику Британију да ће следећи пут Русија бацити бомбе на мету, уместо што је испалила хице упозорења на британски… »
Џонсон:Британски ратни брод легално у међународним водама
Нова 24.06.2021
Британски премијер Борис Џонсон изјавио је данас да је ратни брод британске морнарице био легално у међународним водама, након сукоба са руском војском уз обалу Крима. „Мислим да је било потпуно прикладно користити међународне… »
Намерна и припремљена провокација: Кремљ се огласио поводом инцидента са британским разарачем
Вечерње новости 24.06.2021
Фото АП - Жао ми је што је све била намерна и припремљена провокација. Свакако смо забринути због оваквих акција британског брода. Сматрамо овакве акције недопустивим, и да нису у складу са међународним правом - рекао је Песков… »
"Промените руту или: Пуцамо!" Ко лаже о инциденту у Црном мору: Лондон и Москва имају различите верзије, а ово је открио…
Блиц 24.06.2021
Разарач Британске краљевске морнарице ХМС Дифендер, који се налази у Црном мору због војних вежби НАТО-а, у среду се нашао у центру глобалне пажње након озбиљног инцидента у којем су учествовали и руски патролни бродови, али и… »
Кремљ о инциденту са британским разарачем: Жао нам је
Нова 24.06.2021
Кремљ је изразио жаљење због инцидента са британским разарачем у Црном мору, рекао је данас новинарима портпарол руског председника Путина, Дмитри Песков. „Ми сматрамо да је британски разарач извршио провокацију. Штавише… »
Оптужио Русе да лажу: Британски шеф дипломатије негира да је дошло инцидента у Црном мору
Вечерње новости 24.06.2021
Фото: Твитер Власти у Москви објавиле су јуче да су руски патролни брод и борбени авион испалили упозоравајуће хице у близини британског разарача „Дифендер", јер је наводно ушао у руске територијалне воде у близини Крима, што… »
Видео: Русија објавила снимак ‘протјеривања британског разарача’
Ал Јазеера 24.06.2021
Руско министарство одбране објавило је снимке на којима се види, како министарство тврди, потјеривање британског разарача из вода Крима уз упозоравајуће хице и бомбе. Русија је у сриједу изјавила да је испалила хице упозорења… »
Руски амбасадор одбрусио у центру Лондона: Шта је британски брод радио у Црном мору?
Вечерње новости 23.06.2021
Фото: Министарство одбране Руске Федерације - Данас је британски брод, који је учествовао у војним вежбама НАТО-а 'Морски поветарац', одлучио да уђе у територијалне воде Руске Федерације. Учинио је то и зашао три километра у… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро