Povezane vesti

Najbolji ostaju u Srbiji

Vesti online 24.06.2021
Posao u zdravstvu dobilo je 300 najboqih diplomaca medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola u Srbiji, kojima je ugovore o zaposlenju uručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, istakavši da su oni budućnost Srbije. Na usluzi narodu Pola… »

Najbolji diplomci i maturanti medicinskih škola dobili ugovore o zaposlenju

Politika 24.06.2021
Najuspešnijim diplomcima svih medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola u Srbiji danas su uručeni ugovori o zaposlenju. Posao dobija 100 lekara i 200 medicinskih sestara, a ugovore o radu im je u Palati Srbija uručio predsednik Aleksandar… »

Vučić: Ne meša se Beograd u unutrašnje stvari Crne Gore nego je obrnuto

Danas 24.06.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas tvrdnje da se Beograd meša u unutrašnju politiku Crne Gore i ocenio da se dešava upravo suprotno. „Svakodnevno me optužuju da se mešam u njihove stvari a oni ne rade ništa drugo nego što se… »

Najboljim diplomcima medicine predsednik republike uručio ugovore o zaposlenju

RTV 24.06.2021
BEOGRAD - Najuspešnijim diplomcima svih medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola u Srbiji danas su uručeni ugovori o zaposlenju. Posao dobija 100 lekara i 200 medicinskih sestara, a ugovore o radu im je u Palati Srbija uručio predsednik… »

Vučić: Zdravstvo postalo jedna od četiri noge stolice koja se zove država

N1 Info 24.06.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenio je danas da je sistem zdravstva u vremenu pandemije postao jedan od četiri oslonca države i da će mladi lekari i medicinski tehničari u budućnosti imati još veću odgovornost nego do sada. „Više nije… »

Vučić dodelio ugovore medicinarima: "Radićemo na tome da vam plate budu još veće" VIDEO/FOTO

B92 24.06.2021
Beograd -- Ceremonija uručenja ugovora o zaposlenju najuspešnijih diplomaca svih medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola je održana u Palati Srbija. Studentima je ugovore uručio predsednik Srbije Aleksandar Vučić i tom prilikom je… »

Vučić: Zdravstvo jedan od stubova države

RTS 24.06.2021
Najuspešnijim diplomcima svih medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola uručeni su ugovori o zaposlenju. Ugovore najboljima uručio je predsednik Aleksandar Vučić. Zdravstvo postaje jedan od četiri najvažnija stuba jedne države, uz broj… »

Vučić: Zdravstvo je jedan od četiri stuba države

Blic 24.06.2021
Zdravstvo postaje jedan od četiri najvažnijih stuba jedne države, uz broj ljudi, ekonomski rast, finansijsku i vojnu moć, poručio je danas predsednik Aleksandar Vučić ističući da će država nastaviti da snaži taj sektor i povećava plate… »

Vučić: Zdravstvo jedan od stubova države

Dnevnik 24.06.2021
BEOGRAD: Zdravstvo postaje jedan od četiri najvažnijih stuba jedne države, uz broj ljudi, ekonomski rast, finansijsku i vojnu moć, poručio je danas predsednik Aleksandar Vučić ističući da će država nastaviti da snaži taj sektor i povećava… »

Zdravstveni sistem Srbije bogatiji za 300 najboljih radnika

Dnevnik 24.06.2021
Najuspešnijim diplomcima svih medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola u Srbiji danas su uručeni ugovori o zaposlenju. Posao dobija 100 lekara i 200 medicinskih sestara, a ugovore o radu im je u Palati Srbija uručio predsednik Aleksandar… »

Vučić: Zdravstvo jedan od stubova države

Večernje novosti 24.06.2021
Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Vučić je prilikom uručenja ugovora o zaposlenju najboljim diplomcima medicinskih fakulteta i srednjih medicinskih škola, čestitao na velikom uspehu, i na tome što su, kako je rekao, svojom odgovornošću i trudom… »

Vučić uručio ugovore o zaposlenju najboljim diplomcima medicinskih fakulteta

Telegraf 24.06.2021
On je ukazao da ćemo u narednom periodu imati novih problema, ne samo zbog kovida, jer će biti i novih virusa. Zdravstvo postaje jedan od četiri najvažnijih stuba jedne države, uz broj ljudi, ekonomski rast, finansijsku i vojnu moć, poručio je… »

Vesti dana »