Povezane vesti

Poznato zašto su maloletnici sa Ade Ciganlije završili na VMA

Radio 021 24.06.2021
Maloletnici koje je sinoć Hitna pomoć sa Ade Ciganlije prevezla na VMA u krvi nisu imali narkotike, već samo alkohol. Kako je rečeno Tanjugu u Hitnoj pomoći, devet maloletnika je u svesnom stanju prevezeno na toksikologiju VMA. Beogradski mediji… »

Maloletnici sa Ade imali samo alkohol u krvi

Dnevnik 24.06.2021
BEOGRAD: Maloletnici koje je noćas Hitna pomoć prevezla na VMA sa Ade Ciganlije u krvi nisu imali narkotike, već samo alkohol, saznaje Tanjug. Kako je rečeno Tanjugu u Hitnoj pomoći devet maloletnika je noćas u svesnom stanju preveženo na… »

Poznato stanje 16 tinejdžera koji su bez svesti sa Ade prevezeni na VMA

Telegraf 24.06.2021
Još se utvrđuje šta su deca pila i da li im je nešto sipano u piće. Grupa maloletnika, tačno njih 16, koji su noćas sa Ade Ciganlije, prevezeni na Vojnomedicinsku akademiju u besvesnom stanju, puštena je jutros kućama, saznaje Telegraf.rs. Ona… »

Svi tinejdžeri koji su sa Ade prebačeni na VMA pušteni kući

B92 24.06.2021
Beograd -- Grupa maloletnika sinoć je sa Ade Ciganlije u besvesnom stanju prevezena na toksikologiju. Vojnomedicinska akademija (VMA) potvrdila je da su sve maloletne osobe koje su u noći između srede i četvrka sa Ade Ciganlije prevezene i primljene u… »

Kamera snimila detalje sa bahate žurke na Adi: Mladi u transu, separe koštao 90.000, pili enormne količine alkohola

Mondo 24.06.2021
Žurka u jednom od lokala na Adi Ciganliji, posle koje je 16 maloletnih lica sinoć završilo na Vojnomedicinskoj akademiji usled trovanja alkoholom, polarizovala je javnost u Srbiji. Sada se pojavio snimak sa žurke koji prikazuje kako je ova pijanka… »

Reper snimao tinejdžere pre haosa u kafiću na Adi

Nova 24.06.2021
Šestoro dece je sinoć u besvesnom stanju iz kafića na Adi Ciganliji prebačeno na VMA, dok je još njih troje koji su prevezeni u bolnicu bilo svesno. Nakon obavljenih analiza, utvrđeno je da su svi maloletnici imali blažu sliku trovanja alkoholom… »

Grupa maloletnika sa Ade tokom noći prevezena na „potpuno trežnjenje“ na VMA

N1 Info 24.06.2021
Svi maloletnici koji su sinoć sa žurke na Adi prevezeni na VMA u nesvesnom ili svesnom stanju imali su blažu sliku trovanja alkoholom, utvrđeno je nakon što su obavljene sve potrebne analize, prenosi Blic. Šestoro dece u besvesnom stanju sinoć je… »

(Video): Poznati reper na Adi snimao šta su radili tinejdžeri pre nego što su izgubili svest: "Mi smo ubili večeras"

Blic 24.06.2021
Šestoro dece u besvesnom stanju sinoć je iz kafića na Adi Ciganliji prebačeno na VMA, dok je njih troje bilo svesno. Nakon što su obavljene sve potrebne analize, utvrđeno je da su svi maloletnici imali blažu sliku trovanja alkoholom. Grupa… »

Utvrđeno šta se desilo tinejdžerima na Adi: Prekršajna prijava organizatoru žurke

Večernje novosti 24.06.2021
Foto: N. Skenderija Nakon što su obavljene sve potrebne analize, utvrđeno je da su svi maloletnici imali blažu sliku trovanja alkoholom. Intervenisale su tri ekipe hitne pomoći i tri jedinice interventne policije, koje su pri dolasku ispred kafića na… »

Maloletnici sa Ade imali samo alkohol u krvi, istraga u toku

RTV 24.06.2021
BEOGRAD - Maloletnici koje je noćas Hitna pomoć prevezla na VMA sa Ade Ciganlije u krvi nisu imali narkotike, već samo alkohol, saznaje Tanjug. Kako je rečeno Tanjugu u Hitnoj pomoći devet maloletnika je noćas u svesnom stanju preveženo na… »

Utvrđeno šta se desilo tinejdžerima na Adi: Prekršajna prijava organizatoru žurke!

Blic 24.06.2021
Šestoro dece u besvesnom stanju sinoć je iz kafića na Adi Ciganliji prebačeno na VMA, dok je njih troje bilo svesno. Nakon što su obavljene sve potrebne analize, utvrđeno je da su svi maloletnici imali blažu sliku trovanja alkoholom. Intervenisale… »

Organizator žurke na Adi: Nismo služili piće maloletnicima

Nova 24.06.2021
Grupa maloletnika odvezena je noćas na trežnjenje u VMA nakon što su se noćas napili na žurci na Adi Ciganliji, a iako je prema prvim informacijama saopšteno da je maloletnicima nešto sipano u piće, jedan od organizatora žurke kaže za Nova.rs da… »

Organizator žurke na Adi Ciganliji dobio prekršajnu prijavu

Nova 24.06.2021
Protiv organizatora žurke na Adi Ciganliji podneta je prekršajna prijava zbog služenja alkoholnih pića maloletnicima M.I., J.V., J.S., M.V., I.N. T.V., R.O, A.I., Đ.A., N.A., N.L. svi po 15 i 16 godina. Šestoro dece u besvesnom stanju sinoć je iz… »

Grupa maloletnika sa Ade Ciganlije prevezena na VMA na trežnjenje

Novi magazin 24.06.2021
Grupa u kojoj je bilo 16 maloletnika tokom noći je prevezena sa Ade Ciganlije na VMA u besvesnom stanju, a jutros su pušteni kućama nakon "potpunog trežnjenja". Još nije poznato šta je konkretno dovelo do toga da deca ostanu bez svesti, istraga je u… »

(Foto) demolirali kafić i napravili haos: Ovako izgleda mesto gde je održana žurka sa koje su tinejdžeri prebačeni na VMA

Blic 24.06.2021
NA VMA je noćas iz jednog od kafića na Adi Ciganliji, sa žurke, prebačena grupa od 16 maloletnika od kojih devet u besvesnom stanju, koji su imali simptome trovanja. Prema tvrdnjama očevidaca, deca od 15 i 16 godina bila su na žurci u jednom od… »

Mediji: Pronađen mladić za kog se mislilo da se utopio

B92 24.06.2021
Mladić koji je prisustvovao zabavi na Adi Ciganliji a za kog se verovalo da se utopio, pronađen je navodno u alkoholisanom stanju. Kako javljaju mediji, njega je policija pronašla pošto je prijavljen njegov nestanak, kada je u tri sata ujutru viđen… »

Maloletnici pijani prevezeni na VMA: Niko nije priveden

Nova 24.06.2021
Grupa maloletnika odvezena je noćas u besvesnom stanju na trežnjenje u VMA nakon što su se noćas napili na žurci na Adi Ciganliji. Oni su jutros pušteni kući, a kako nezvanično saznajemo, nije bilo elemenata krivičnog dela, pa niko nije priveden… »

Nakon haotične žurke na Adi tragalo se za jednim mladićem: Sumnjalo se da se utopio, pronađen je

Blic 24.06.2021
NA VMA je noćas, da podsetimo, prebačena grupa od 16 maloletnika od kojih 9 u besvesnom stanju. Imali su simptome trovanja. Jedan od mladića sa sinoćne žurke na Adi Ciganliji, odakle je 16 maloletnika prevezeno na toksikologiju Vojnomedicinske… »

16 Maloletnika otrovano na adi, privedeni konobari i menadžer! Bez svesti prevezeni na VMA!

Mondo 24.06.2021
Grupa maloletnika, tačnije njih 16, noćas su sa Ade Ciganlije prevezeni na Vojnomedicinsku akademiju u besvesnom stanju. Grupa maloletnika, tačnije njih 16, noćas su sa Ade Ciganlije prevezeni na Vojnomedicinsku akademiju u besvesnom stanju. Grupa… »

Poznato stanje maloletnika sa ade: Svi su imali iste simptome - istraga u toku

Večernje novosti 24.06.2021
Nikola Skenderija Oni su, nakon potpunog treženjanja, iz ove zdravstvene ustanove pušteni jutros oko 5 sati. Još nije poznato šta je konkretno dovelo do toga da deca ostanu bez svesti. Istraga je u toku, a kako smo noćas objavili, tri patrole PU… »

Pronađen mladić sa ade za kojim se tragalo celu noć: Tinejdžera posle šokantne žurke policija zatekla u alkoholisanom…

Večernje novosti 24.06.2021
Foto: Ž.Knežević Beogradska policija pronašla ga je potpuno pijanog pošto je prethodno prijavljen njegov nestanak, a pošto je noćas oko 3 časa viđen kako ulazi u vodu a nije isplivao sumnjalo se da se utopio posle čega su hitno na Adu došli… »

Još se utvrđuje da li im je nešto sipano u piće: Poznato stanje 16 tinejdžera koji su bez svesti sa Ade prevezeni na VMA

Blic 24.06.2021
Grupa maloletnika, tačno njih 16, koji su noćas sa Ade Ciganlije, preveženi na Vojnomedicinsku akademiju u besvesnom stanju, puštena je jutros kućama, piše Telegraf.rs. Ona su, nakon potpunog treženjanja, iz ove zdravstvene ustanove puštena jutros… »

Maloletnici prevezeni na VMA u besvesnom stanju

Nova 24.06.2021
Grupa maloletnika, tačno njih 16, koji su noćas sa Ade Ciganlije, preveženi na Vojnomedicinsku akademiju u besvesnom stanju, puštena je jutros kućama. Ona su, nakon potpunog treženjanja, iz ove zdravstvene ustanove puštena jutros oko 5 sati, piše… »

Ne zna se šta su pili, ulazili i u vodu: Deca bez svesti vožena s Ade Ciganlije na toksikologiju VMA, policija privela…

Blic 24.06.2021
Grupa maloletnika sinoć je sa Ade Ciganlije u besvesnom stanju prevezena na toksikologiju. Neki od njih ulazili su i u vodu, prenosi Telegraf. Na teren su izašle tri ekipe Hitne pomoći, koje su maloletnike, sve bez svesti, prevezli na toksikologiju… »

Maloletnici bez svesti dovedeni na VMA: Drama na Adi Ciganliji, deca završila na toksikologiji!

Večernje novosti 24.06.2021
Foto. Printskrin Nezvanično, neki od njih ulazili su i u vodu. Na teren su izašle tri ekipe Hitne pomoći, koje su maloletnike, sve bez svesti, prevezli na toksikologiju VMA. Sumnja se da je uzrok njihovog stanja alkohol, ali se još ne zna šta su… »

Vesti dana »