Повезане вести
Отац ми је бранио да затрудним, терали су ме да пијем литијум: Бритни Спирс дигла свет на ноге - желим да тужим породицу
Мондо 24.06.2021
Бритни Спирс је коначно успела да се појави на суду и спремна је да тужи породицу. Бритни Спирс је коначно успела да се појави на суду и спремна је да тужи породицу. Поп певачица која је велику славу стекла 2002. године и када је… »
Живот Бритни Спирс обавијен скандалима и интригама
Нова 24.06.2021
Бритни Сприс је на мужичкој сцени већ две деценије, а током читаве каријере су је пратили бројни скандали и ломови. Много година уназад води битку против свога оца на суду у циљу да се осамостали и укине старатељство које он… »
Пет најпотреснијих изјава из сведочења Бритни Спирс
Нова 24.06.2021
Музичка икона Бритни Спирс обратила се јуче суду у Лос Анђелесу у пресудном моменту за битку коју води против свог оца, за којег тврди да јој је одузео могућност да управља финансијама и пословањима. Најболнији део њеног… »
Бритни Спирс: Хтела сам да родим дете, али ми не дају
Нова 24.06.2021
Певачица Бритни Спирс обратила се јуче суду у Лос Анђелесу у пресудном моменту за битку коју води против свог оца, за којег тврди да јој је одузео могућност да управља финансијама и пословањима. Она је на саслушању истакла да… »
Тимберлејк јавно подржао Бритни Спирс након сведочења
Нова 24.06.2021
Поп звезда Бритни Спирс обратила се јуче суду у Лос Анђелесу у пресудном моменту за битку коју води против свог оца, за којег тврди да јој је одузео могућност да управља финансијама и пословањима. Она је на саслушању поручила… »
Бритни Спирс моли суд: Укините старатељство, желим назад свој живот
Н1 Инфо 24.06.2021
Бритни Спирс рекла је у среду судији одговорном за надзор тринаестогодишњег контроверзног старатељства које њен отац има над њом, да жели свој живот назад и да то старатељство оконча. Примедбе поп звезде, изречене путем… »
Бритни Спирс коначно на суду: Само желим свој живот назад
Нова 24.06.2021
Певачица Бритни Спирс обратила се данас суду у Лос Анђелесу у пресудном моменту за битку коју води против свог оца, за којег тврди да јој је одузео могућност да управља финансијама и пословањима. Она је на саслушању поручила… »
Вести дана »
Шести дан штрајка глађу Дијане Хрке: Студенти преспавали у шаторима, пристижу средњошколци (УЖИВО)
Нови магазин пре 1 сатјош 46 повезаних
Нове максималне цене горива у Србији и глобалне промене на тржишту нафте
Наслови.аи пре 37 минутајош 44 повезане
Новак пожурио да би гледао Партизан: Морао сам да останем фокусиран и смирен
Спортски журнал пре 31 минутајош 46 повезаних
Стефан Миљеновић пред дерби кола: „Очекује нас врло тешка утакмица!“
Хот спорт пре 51 минутајош 28 повезаних