Povezane vesti
Otac mi je branio da zatrudnim, terali su me da pijem litijum: Britni Spirs digla svet na noge - želim da tužim porodicu
Mondo 24.06.2021
Britni Spirs je konačno uspela da se pojavi na sudu i spremna je da tuži porodicu. Britni Spirs je konačno uspela da se pojavi na sudu i spremna je da tuži porodicu. Pop pevačica koja je veliku slavu stekla 2002. godine i kada je ceo svet čuo za nju… »
Život Britni Spirs obavijen skandalima i intrigama
Nova 24.06.2021
Britni Spris je na mužičkoj sceni već dve decenije, a tokom čitave karijere su je pratili brojni skandali i lomovi. Mnogo godina unazad vodi bitku protiv svoga oca na sudu u cilju da se osamostali i ukine starateljstvo koje on ima nad njom. Popularna… »
Pet najpotresnijih izjava iz svedočenja Britni Spirs
Nova 24.06.2021
Muzička ikona Britni Spirs obratila se juče sudu u Los Anđelesu u presudnom momentu za bitku koju vodi protiv svog oca, za kojeg tvrdi da joj je oduzeo mogućnost da upravlja finansijama i poslovanjima. Najbolniji deo njenog svedočenja je momenat kada je… »
Britni Spirs: Htela sam da rodim dete, ali mi ne daju
Nova 24.06.2021
Pevačica Britni Spirs obratila se juče sudu u Los Anđelesu u presudnom momentu za bitku koju vodi protiv svog oca, za kojeg tvrdi da joj je oduzeo mogućnost da upravlja finansijama i poslovanjima. Ona je na saslušanju istakla da su joj ugradili spiralu… »
Timberlejk javno podržao Britni Spirs nakon svedočenja
Nova 24.06.2021
Pop zvezda Britni Spirs obratila se juče sudu u Los Anđelesu u presudnom momentu za bitku koju vodi protiv svog oca, za kojeg tvrdi da joj je oduzeo mogućnost da upravlja finansijama i poslovanjima. Ona je na saslušanju poručila da samo želi svoj život… »
Britni Spirs moli sud: Ukinite starateljstvo, želim nazad svoj život
N1 Info 24.06.2021
Britni Spirs rekla je u sredu sudiji odgovornom za nadzor trinaestogodišnjeg kontroverznog starateljstva koje njen otac ima nad njom, da želi svoj život nazad i da to starateljstvo okonča. Primedbe pop zvezde, izrečene putem videoveze na saslušanju suda… »
Britni Spirs konačno na sudu: Samo želim svoj život nazad
Nova 24.06.2021
Pevačica Britni Spirs obratila se danas sudu u Los Anđelesu u presudnom momentu za bitku koju vodi protiv svog oca, za kojeg tvrdi da joj je oduzeo mogućnost da upravlja finansijama i poslovanjima. Ona je na saslušanju poručila da samo želi svoj život… »
Vesti dana »
Jermenija: Pašinijan proglasio pobedu, stigli rezultati sa petine birališta
Beta pre 10 minutajoš 30 povezanih
FOTO, VIDEO Razoran zemljotres jačine 7,8 stepeni Rihtera pogodio Filipine: Ima poginulih, urušavaju se zgrade, izdato upozorenje na cunami
Nova pre 10 minutajoš 30 povezanih
Iran napao sever Izraela, Tel Aviv uzvratio udarima na više iranskih gradova
BBC News pre 25 minutajoš 12 povezanih
Meteorolozi u Srbiji najavljuju temperaturu od +33, a od ovog dana sledi nagli pad za 10 stepeni
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih