Povezane vesti

Ugašen požar u Gračanici

Dnevnik 24.06.2021
GRAČANICA: Požar koji je izbio jutros na nekoliko kuća u Gračanici ugašen je intervencijom vatrogasaca. U požaru su izgoreli krovovi četiri privatne kuće, deo nekadašnje kafane "Simonida" i marketa "Olimp", prenosi Radio KiM. Komšije porodica… »

Gorele kuće u Gračanici, evakuisano stanovništvo

Telegraf 24.06.2021
Kako kaže vlasnik kuće koja je izgorela, uzrok požara je ljudski faktor. Nekoliko kuća u Gračanici zahvatio je danas požar zbog čega je stanovnicima savetovano da se evakuišu iz svojih kuća. Požar je ugašen intervencijom policajaca. Vatrogasci… »

Izgoreli krovovi nekoliko kuća u požaru u Gračanici

Politika 24.06.2021
GRAČANICA – Požar koji je izbio jutros na nekoliko kuća u Gračanici ugašen je intervencijom vatrogasaca. U požaru su izgoreli krovovi četiri privatne kuće, deo nekadašnje kafane „Simonida” i marketa „Olimp”, prenosi Radio KiM. Komšije… »

Lokalizovan požar u Gračanici – izgorela kuća, oštećeno i nekoliko pomoćnih objekata

RTS 24.06.2021
Požar koji je izbio jutros na nekoliko kuća u Gračanici ugašen je intervencijom vatrogasaca. U požaru je izgorela kuća porodice Arsić, a oštećeno je i nekoliko pomoćnih objekata. "Rano jutros u opštini Gračanica izbio je veliki požar… »

Lokalizovan požar u Gračanici

Danas 24.06.2021
Požar koji je izbio jutros na nekoliko kuća u Gračanici, kod Prištine, ugašen je. Kako je potvrđeno RTS-u, u požaru su izgoreli krovovi četiri privatne kuće. U požaru nije bilo povređenih a pričinjena je značajna materijalna šteta na… »

VIDEO: Lokalizovan požar u Gračanici, četiri kuće ostale bez krovova

Radio 021 24.06.2021
Požar koji je izbio jutros na nekoliko kuća u Gračanici, kod Prištine, ugašen je. Kako je potvrđeno RTS-u, u požaru su izgoreli krovovi četiri privatne kuće. U požaru nije bilo povređenih, a pričinjena je značajna materijalna šteta na… »

Izgoreli krovovi četiri kuće u Gračanici

N1 Info 24.06.2021
Požar koji je izbio jutros na nekoliko kuća u Gračanici ugašen je intervencijom vatrogasaca. U požaru su izgoreli krovovi četiri privatne kuće, potvrđeno je RTS-u. Dve ekipe vatrogasaca su izašle na teren i uspele su da lokalizuju požar, javlja… »

Požar u Gračanici Gore kuće, evakuiše se stanovništvo

Alo 24.06.2021
Nekoliko kuća u Gračanici zahvatio je požar zbog čega su na licu mesta su vatrogasci. Nekoliko kuća u Gračanici zahvatio je danas požar zbog čega je stanovnicima savetovano da se evakuišu iz svojih kuća. Vatrogasci su uspeli da lokalizuju… »

Prvi snimak požara u gračanici: Kuće u plamenu, stanovnici hitno evakuisani (foto)

Večernje novosti 24.06.2021
Foto: Printskrin/Facebook/RTV KiM Vatrogasci su uspeli da lokalizuju požare svih kuća sem prve u kojoj je i buknula vatra, prenosi prištinski portal Indeksonline. Za sada se ne zna uzrok požara, a na licu mesta su vatrogasci.… »

VIDEO Gore kuće u Gračanici, stanovnici hitno evakuisani

Nova 24.06.2021
Nekoliko kuća u Gračanici zahvatio je danas požar zbog čega je stanovnicima savetovano da se evakuišu iz svojih kuća. Vatrogasci su uspeli da lokalizuju požare svih kuća sem prve u kojoj je i buknula vatra, prenosi portal Indeksonline. Na licu… »

Požar u Gračanici: Nekoliko kuća zahvatila vatra, stanovnici se evakuišu

Blic 24.06.2021
Nekoliko kuća u Gračanici zahvatio je danas požar zbog čega je stanovnicima savetovano da se evakuišu iz svojih kuća. Vatrogasci su uspeli da lokalizuju požare svih kuća sem prve u kojoj je i buknula vatra, prenosi prištinski portal Indeksonline… »

Ugašen požar u Gračanici, izgorele četiri kuće

Nova 24.06.2021
Požar, koji je izbio jutros na nekoliko kuća u Gračanici, ugašen je intervencijom vatrogasaca. U požaru su izgoreli krovovi četiri privatne kuće, deo nekadašnje kafane „Simonida“ i marketa „Olimp“, prenosi Radio KiM. Komšije porodica… »

Gore kuće u gračanici: Evakuisano stanovništvo

Večernje novosti 24.06.2021
Foto: Printskrin RTV KiM Čaglavica/Facebook Vatrogasci su uspeli da lokalizuju požare svih kuća sem prve u kojoj je i buknula vatra, prenosi prištinski portal Indeksonline. Za sada se ne zna uzrok požara, a na licu mesta su vatrogasci.… »

Vesti dana »