Повезане вести

Лукас испрозивао карлеушу уживо у програму: Жестоко одговорио колегиници - је л' ја шаљем голе слике?

Лукас испрозивао карлеушу уживо у програму: Жестоко одговорио колегиници - је л' ја шаљем голе слике?

Мондо 24.06.2021
Аца Лукас проговорио о бившој супрузи Соњи, па одбрусио Карлеуши! Аца Лукас проговорио о бившој супрузи Соњи, па одбрусио Карлеуши! Аца Лукас објавио је аутобиографску књигу "Ово сам ја", која је изазвала бурне реакције… »
Лукаса преварила супруга са манекеном из цециног спота: Открио шок детаље: "Излечио сам његову жену, он добио Наташу с мојим…

Лукаса преварила супруга са манекеном из цециног спота: Открио шок детаље: "Излечио сам његову жену, он добио Наташу с мојим…

Блиц 24.06.2021
Аца Лукас у својој књизи "Ово сам ја" која је изазвала праву буру на јавној сцени, између осталог открио је да га је његова невенчана супруга Наташа преварила с манекеном Гораном Андрејићем из спота Цеце Ражнатовић за песму… »
Излечио сам му жену, а он моју преотео: Лукаса бивша варала са манекеном из Цециног спота - пљунуо сам га!

Излечио сам му жену, а он моју преотео: Лукаса бивша варала са манекеном из Цециног спота - пљунуо сам га!

Мондо 24.06.2021
Лукас открио да га је бивша девојка преварила. Лукас открио да га је бивша девојка преварила. Аца Лукас објавио је аутобиографску књигу "Ово сам ја", која је изазвала бурне реакције јавности. Он је у књизи признао да је био у… »

Вести дана »