Povezane vesti
Britni Spirs pred sudom: „Otac me je kontrolisao 100.000 odsto, hoću da to stane"
BBC News 24.06.2021
,,Samo želim moj život nazad”, izjavila je američka pop zvezda u dugo očekivanom javnom svedočenju. Američka pop zvezda Britni Spirs osula je žestoku paljbu na sudskom ročištu po ,,nasilnom" starateljstvu koje kontroliše njen život već 13 godina… »
Britni Spirs pred sudom: „Otac me je kontrolisao 100.000 odsto, hoću da to stane"
Južne vesti 24.06.2021
Reuters Pevačica je pod pravnim ugovorom već 13 godina Američka pop zvezda Britni Spirs osula je žestoku paljbu na sudskom ročištu po ,,nasilnom" starateljstvu koje kontroliše njen život već 13 godina. Govoreći prvi put pred sudom u parnici, rekla je da… »
Vesti dana »

UŽIVO Širom Srbije u isto vreme i protesti ‘protiv blokada’ i protesti podrške studentima: Dok Vučić šeta policija potiskuje građane (FOTO; VIDEO)
Danas pre 34 minutajoš 37 povezanih

Protestna okupljanja i skupovi protiv blokada širom Srbije, u Novom Sadu kordon Žandarmerije kod Petrovaradina
NIN pre 59 minutajoš 13 povezanih

Nevreme preti Srbiji: Rhmz uključio narandžasti alarm - pljuskovi, grad i olujni vetar posebno upozorenje za Beograd
Dnevnik pre 2 satajoš 38 povezanih

Senzacija u Marbelji, Španija gubi 2:0! Izbacio Srbiju u Dejvis kupu, sad kao 133. na svetu duplirao vođstvo
Telegraf pre 59 minutajoš 42 povezane