Povezane vesti
„Doći će dan kada će da kažu da su u Jasenovcu ubijani Hrvati i da su ih ubijali Srbi“
Politika 24.06.2021
Svaki put kada Srbija snaži i postaje ekonomski jača, kada više ne kleči tražeći milostinju za opstanak, već se sama bori za napredak, kreću ujedinjavanja različite vrste sa ciljem stigmatizacije i žigosanje Srba i Srbije da se ne bi dozvolilo izdizanje… »
Vučić: Žigosanje srpskog naroda da Srbija ne bi napredovala
RTS 24.06.2021
Svaki put kada Srbija napredije i postaje ekonomski jača, kada više ne kleči tražeći milostinju za opstanak, već se sama bori, kreću ujedinjavanja različite vrste sa ciljem stigmatizacije i žigosanja Srba i Srbije da se ne bi dozvolilo izdizanje naše… »
Vučić: Ne meša se Beograd u unutrašnje stvari CG već obrnuto
Nova 24.06.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas tvrdnje da se Beograd meša u unutrašnju politiku Crne Gore i ocenio da se dešava upravo suprotno. „Svakodnevno me optužuju da se mešam u njihove stvari a oni ne rade ništa drugo nego što se mešaju. Od… »
Vučić: Ne meša se Srbija u unutrašnju politiku Crne Gore već obrnuto
N1 Info 24.06.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je tvrdnje da se Beograd meša u unutrašnju politiku Crne Gore i ocenio da se upravo suprotno. „Svakodnevno me optužuju da se mešam u njihove stvari a oni ne rade ništa drugo nego što se mešaju. Od toga ko će da… »
Vučić o napadima na Srbiju: Svaki put kad postanemo jači kreće žigosanje!
Večernje novosti 24.06.2021
Foto: Tanjug/Rade Prelić - Svaki put kada Srbija snaži, postaje ekonomski jača i kada više ne kleči tražeći milostinju za opstanak, već samo može da se bori, onda sam video da kreću ujedinjavanja različite vrste sa istim ciljem, a to je žigosanje Srbije… »
Vesti dana »
Sednica Skupštine Srbije u toku, danas rasprava o predlozima izmena i dopuna izbornih zakona
Insajder pre 52 minutajoš 47 povezanih
(Foto, video) Superćelijski oblak se premešta, stižu hitna SMS upozorenja! RHMZ pali alarme po celoj Srbiji zbog jakog nevremena, ovi delovi upravo na udaru
Blic pre 1 satjoš 44 povezane
(Foto, video) Reka ljudi pod Ostrogom: Hiljade vernika na velikom molitvenom sabranju u čast Svetog Vasilija
Dnevnik pre 2 satajoš 25 povezanih
(Radarski snimci) Kretanje superćelijskog oblaka koji pravi haos u Srbiji: Putanja iz sata u sat, pa sve dok ne stane
Blic pre 12 minutajoš 18 povezanih