Povezane vesti
„Doći će dan kada će da kažu da su u Jasenovcu ubijani Hrvati i da su ih ubijali Srbi“
Politika 24.06.2021
Svaki put kada Srbija snaži i postaje ekonomski jača, kada više ne kleči tražeći milostinju za opstanak, već se sama bori za napredak, kreću ujedinjavanja različite vrste sa ciljem stigmatizacije i žigosanje Srba i Srbije da se ne bi dozvolilo… »
Vučić: Žigosanje srpskog naroda da Srbija ne bi napredovala
RTS 24.06.2021
Svaki put kada Srbija napredije i postaje ekonomski jača, kada više ne kleči tražeći milostinju za opstanak, već se sama bori, kreću ujedinjavanja različite vrste sa ciljem stigmatizacije i žigosanja Srba i Srbije da se ne bi dozvolilo izdizanje… »
Vučić: Ne meša se Srbija u unutrašnju politiku Crne Gore već obrnuto
N1 Info 24.06.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je tvrdnje da se Beograd meša u unutrašnju politiku Crne Gore i ocenio da se upravo suprotno. „Svakodnevno me optužuju da se mešam u njihove stvari a oni ne rade ništa drugo nego što se mešaju. Od toga… »
Vučić: Ne meša se Beograd u unutrašnje stvari CG već obrnuto
Nova 24.06.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je danas tvrdnje da se Beograd meša u unutrašnju politiku Crne Gore i ocenio da se dešava upravo suprotno. „Svakodnevno me optužuju da se mešam u njihove stvari a oni ne rade ništa drugo nego što se… »
Vučić o napadima na Srbiju: Svaki put kad postanemo jači kreće žigosanje!
Večernje novosti 24.06.2021
Foto: Tanjug/Rade Prelić - Svaki put kada Srbija snaži, postaje ekonomski jača i kada više ne kleči tražeći milostinju za opstanak, već samo može da se bori, onda sam video da kreću ujedinjavanja različite vrste sa istim ciljem, a to je… »
Vesti dana »

Putin u uniformi, komandanti mu obećali da će proterati Ukrajince iz Kurska
BBC News pre 45 minutajoš 26 povezanih

Jak zemljotres pogodio italiju: Urušio se plafon, jedna osoba izvučena: Građani napuštaju domove (video)
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih

Ovog datuma temperatura pada, a stiže i sneg: Čeka nas red kiše, pa red sunca: Vreme će nam priređivati iznenađenja
Blic pre 3 satajoš 12 povezanih