Повезане вести
Вучић Црној Гори: Зар нисте могли вакцине дати албанском народу на Косову, а не КБС?
Вести онлине 24.06.2021
Председник Србије Александар Вучић, коментаришући актуелне односе са Црном Гором, изјавио је данас да је Црна Гора покушала да још једном понизи Србију поклањајући вакцине Косовским безбедносним снагама, која је формирана уз… »
Вучић поручио руководству Црне Горе: Услов за сарадњу је поштовање према српској држави!
Правда 24.06.2021
Ако хоћете да сарађујете услов за то је да покажете поштовање према српској држави и ништа више, поручио је данас руководству Црне Горе председник Србије Александар Вучић. Вучић је на питање новинара поводом односа са Црном… »
Вучић поручио црногорцима: Немојте да вам говоримо како сте нам "највећа браћа на свету", а доносите резолуције против нашег…
Вечерње новости 24.06.2021
Фото: Тањуг/Зоран Жестић - У Црној Гори сам крив за све, кад год се појави било која морска неман, ја сам их пустио. Крив сам и за то што немају ниједну фабрику на Северу. Разумем да сам за све крив и то је у реду ако ћемо им… »
Вести дана »
"Шта смо ми, будале са чековном књижицом?!" Ово је доказ да су Американци бесни као никад пре и да се спрема потоп: Трамп и Путин у дуету спремају Зеленском пакао
Блиц пре 1 сатјош 9 повезаних
Пријатељи Западног Балкана: Однос према Србији тестира кредибилитет Европске уније
Бета пре 36 минутајош 2 повезане
Револуционарна капа за мозак - нада за бебе рођене са повредама
BBC News пре 36 минутајош 5 повезаних