Повезане вести

Холандски премијер: Мађарска нема више шта да тражи у ЕУ

Данас 24.06.2021
Холандски премијер Марк Руте (Рутте) изјавио је данас по доласку на заседање Европског савета у Бриселу да Мађарска, са својим законом за који се сматра да дискриминише заједницу ЛГБТ, нема „више ништа да тражи у Европској унији… »

Нова 24.06.2021
Холандски премијер Марк Руте изјавио је данас по доласку на заседање Европског савета у Бриселу да Мађарска, са својим законом за који се сматра да дискриминише заједницу ЛГБТ, нема "више ништа да тражи у Европској унији". „За… »
Лидери ЕУ и Орбан у сукобу због мађарског закона о ЛГБТ

Лидери ЕУ и Орбан у сукобу због мађарског закона о ЛГБТ

Слободна Европа 24.06.2021
Мађарски премијер Виктор Орбан сукобио се са групом лидера Европске уније због новог мађарског закона којим се забрањује да се малољетницима дијели садржај са ЛГБТ референцама. Уочи дводневног самита који је почео 24. јуна… »
Холандски премијер: Мађарска нема шта више да тражи у ЕУ

Холандски премијер: Мађарска нема шта више да тражи у ЕУ

Н1 Инфо 24.06.2021
Холандски премијер Марк Руте (Рутте) изјавио је по доласку на заседање Европског савета у Бриселу да Мађарска, са својим законом за који се сматра да дискриминише заједницу ЛГБТ, нема "више ништа да тражи у Европској унији… »
Орбан: Борио сам се за слободу хомосексуалаца, ја браним њихова права

Орбан: Борио сам се за слободу хомосексуалаца, ја браним њихова права

Н1 Инфо 24.06.2021
Мађарски премијер Виктор Орбан одбацио је тврдње да нови контроверзни мађарски закон подрива права ЛГБТ особа. „Закон се не односи на хомосексуалце. Ради се о томе какво сексуално васпитање родитељи желе да им деца имају“… »
Орбан: Мађарски закон не подрива права ЛГБТ особа, браним права хомосексуалаца

Орбан: Мађарски закон не подрива права ЛГБТ особа, браним права хомосексуалаца

Данас 24.06.2021
Мађарски премијер Вицтор Орбан одбацио је данас тврдње да нови контроверзни мађарски закон подрива права ЛГБТ особа. „Закон се не односи на хомосексуалце. Ради се о томе какво сексуално васпитање родитељи желе да им деца… »
Лидери ЕУ заједничким писмом подржали права ЛГБТ заједнице и упутили оштру поруку Мађарској

Лидери ЕУ заједничким писмом подржали права ЛГБТ заједнице и упутили оштру поруку Мађарској

Блиц 24.06.2021
Лидери 17 земаља ЕУ објавили су данас заједничко писмо у којем су се обавезали да ће наставити борбу против дискриминације према ЛГБТ заједници. Писмо долази дан након што је Европска комисија најавила да ће предузети правне… »

Вести дана »