Povezane vesti
Krivokapić poručio da Vlada ostaje bez obzira na gubitak podrške u parlamentu
Slobodna Evropa 24.06.2021
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić rekao je tokom premijerskog sata u Skupštini Crne Gore da će Vlada nastaviti da radi svoj posao i pored brojnih poziva da podnese ostavku od strane dijela parlamentarne većine koja je izabrala Vladu. On je rekao da… »
Krivokapić: Krenuli na Cetinjski manastir, ali nisu uspeli
Vesti online 24.06.2021
U Skupštini Crne Gore počeo je danas “premijerski sat” tokom kojeg predsednik vlade Zdravko Krivokapić odgovara na pitanja poslanika, bez prisustva poslanika vladajućeg Demokratskog fronta i opozicionog DPS-a Mila Đukanovića. Sednica je počela sa… »
Krivokapić: Krenuli na Cetinjski manastir, ali nisu uspeli
Nova 24.06.2021
U Skupštini Crne Gore počeo je danas "premijerski sat" tokom kojeg predsednik vlade Zdravko Krivokapić odgovara na pitanja poslanika, bez prisustva poslanika vladajućeg Demokratskog fronta i opozicionog DPS-a Mila Đukanovića. Sednica je počela sa… »
Premijerski sat bez fronta i DPS: Krivokapić odgovara na pitanja poslanika, iz DF tvrde da bojkotom parlamenta brane Ustav
Blic 24.06.2021
U Skupštini Crne Gore je počeo Premijerski sat, bez poslanika najveće koalicije iz vlasti - Demokratskog fronta (DF) i najveće opozicione partije Demokratske partije socijalista (DPS) koji bojkotuju parlament. U Skupštini su premijer Zdravko Krivokapić… »
Vesti dana »
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 2 satajoš 5 povezanih
Vozači, naoružajte se strpljenjem Kolaps na Batrovcima: Ova grupa vozača na izlazu iz Srbije čekaju čak šest sati
Blic pre 2 satajoš 34 povezane
Astronauti misije Artemis II otkrili zabrinjavajući problem samo nekoliko trenutaka nakon poletanja na prvu misiju ka Mesecu posle 50 godina
Nova pre 27 minutajoš 45 povezanih
Ključna pitanja o ratu protiv Irana na koja Tramp nije odgovorio
Danas pre 47 minutajoš 37 povezanih