Повезане вести

Амерички амбасадор се вратио у Москву

Политика 24.06.2021
МОСКВА – Америчка амбасада у Русији саопштила је данас да се у Москву вратио амбасадор Џон Саливен после два месеца одсуства. „Данас сам се вратио у Москву”, написао је Саливен на Твитер и додао да је спреман да ради са руским… »
Амерички амбасадор вратио се у Москву

Амерички амбасадор вратио се у Москву

Ал Јазеера 24.06.2021
Јохн Сулливан се вратио након два мјесеца одсуства, пошто се у Васхингтон вратио руски амбасадор. Америчка амбасада у Русији саопштила је да се у Москву вратио амбасадор Јохн Сулливан, након два мјесеца одсуства. „Данас сам се… »
Амерички амбасадор вратио се у Русију

Амерички амбасадор вратио се у Русију

Слободна Европа 24.06.2021
Амерички амбасадор Јохн Сулливан вратио се у Москву 24. јуна, два мјесеца након што је напустио своју позицију усред погоршања односа између Сједињених Држава и Русије. “Данас смо стигли у Москву. Спремни смо да радимо са… »
Амерички амбасадор се вратио у Москву после два месеца одсуства

Амерички амбасадор се вратио у Москву после два месеца одсуства

Н1 Инфо 24.06.2021
Америчка амбасада у Русији саопштила је да се у Москву вратио амбасадор Џон Саливен после два месеца одсуства. „Данас сам се вратио у Москву“, написао је Саливен на Твитер и додао да је спреман да ради са руским колегама у циљу… »

Глас Америке 24.06.2021
МОСКВА, ВАШИНГТОН — Амбасадор Сједињених Држава у Русији Џон Саливен вратио се у четвртак у Москву, коју је напустио у априлу у светлу дипломатске кризе. Односи две земље, знатно погоршани протеклих месеци, незнатно су се… »

Вести дана »