Повезане вести

Локализован пожар у трафо станици, нема повређених

Локализован пожар у трафо станици, нема повређених

Политика 24.06.2021
У Земунској улици на Новом Београду дошло је до пожара на трафо-станици, потврђено је за Бету из МУП-а. Како је речено, пожар је локализован, а повређених није било. На терену су била два ватрогасна возила и девет ватрогасаца… »
Експлодирала трафо станица у Новом Београду: Чуо се прасак, нестала струја, семафори нису радили

Експлодирала трафо станица у Новом Београду: Чуо се прасак, нестала струја, семафори нису радили

Телеграф 24.06.2021
Ова трафостаница је у протеклих годину дана експлодирала већ два пута. На углу Земунске и Гандијеве улице на Новом Београду дошло је до експлозије на трафо станици, а део града који се одатле снабдева остао је без струје. Пожар… »
Експлозија и пожари у три трафо станице: Без струје велики део Београда /фото/

Експлозија и пожари у три трафо станице: Без струје велики део Београда /фото/

Спутник 24.06.2021
Три трафо станице у Београду због експлозије и пожара прекинуле су снабдевање струјом. Како је саопштио ЕПС, догодила се експлозија у трафо станици „Београд 33“, а дошло је до квара у трафо станицама „Београд 27“ и „Београд 12“… »
Мислила сам да је бомба, да ће ми изгорети кућа: Први снимци места експлозије на Новом Београду (фото, видео)

Мислила сам да је бомба, да ће ми изгорети кућа: Први снимци места експлозије на Новом Београду (фото, видео)

Мондо 24.06.2021
Вечерас је на Новом Београду огјекнула експлозија услед које су поједини делови града остали без струје и воде. Вечерас је на Новом Београду огјекнула експлозија услед које су поједини делови града остали без струје и воде. Из… »

Вести дана »