Povezane vesti
Čedomir Jovanović priznao krivicu za napad teniskim reketom
Radio 021 25.06.2021
Lider Liberalnodemokratske partije Čedomir Jovanović izjavio je danas da je "priznao krivicu" za incident u julu prošle godine. On je tada teniskim reketom pretukao vlasnika "Fizio centra" Žarka Ivkovića. On je medijima posle saslušanja u Tećem… »
Čeda se obratio javnosti nakon saslušanja: Jovanović priznao da je tukao vlasnika klinike! "Jeleni je samo krenula suza"
Mondo 25.06.2021
Predsednik LDP Čedomir Jovanović izašao je sa saslušanja u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u kojem je davao izjavu povodom incidenta koji se dogodio jula prošle godine kada je teniskim reketom napao vlasnika klinike "Fiziocentar". Jovanović je… »
Čeda ponovo opleo po Rebiću: Belivuk ga je vukao za uši
Nova 25.06.2021
Političar i lider LDP Čedomir Jovanović dao je danas izjavu u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu povodom incidenta koji se dogodio jula prošle godine, kada je teniskim reketom pretukao vlasnika "Fizio centra" Žarka Ivkovića, a potom se u… »
Jovanović priznao da je reketom pretukao vlasnika „Fizio centra“
N1 Info 25.06.2021
Lider LDP Čedomir Jovanović priznao je krivicu tokom saslušanja u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu rekavši da je tačno da je u julu prošle godine teniskim reketom pretukao vlasnika "Fizio centra" Žarka Ivkovića. On se obratio medijima po… »
Jovanović priznao da je tukao vlasnika „Fizio centra“
Nova 25.06.2021
Političar i lider LDP Čedomir Jovanović izašao je nakon sat i po vremene sa saslušanja u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u kojem je davao izjavu povodom incidenta koji se dogodio jula prošle godine kada je teniskim reketom pretukao vlasnika… »
Čeda Jovanović posle saslušanja: Pukao sam i udario ga ćerkinim reketom, a evo šta je prethodilo incidentu ispred…
Večernje novosti 25.06.2021
Foto: S.J.M. Lider LDP- a je potvrdio da je udario Žarka Ivkovića, što se i vidi na snimcima. - Dok sam ja bio u bolnici i borio se za život, neko je video priliku za sebe da otima imovinu mojoj porodici, koristeći činjenicu da je moja supruga… »
Čeda Jovanović stigao na saslušanje u tužilaštvo
Nova 25.06.2021
Lider LDP Čedomir Jovanović pojavio se nešto pre 9 sati u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, gde bi trebalo da bude saslušan povodom incidenta koji se dogodio prošle godine, kada je fizički nasrnuo na fizioterapeta Žarka Ivkovića… »
Vesti dana »
Zvezda slavila u uzbudljivoj završnici: Greške crno-belih kod izvođenja auta odlučile meč
Danas pre 1 satjoš 4 povezane
Intervju milovana drecuna za "blic" TV: O Kurtijevom sprečavanju da srpska lista učestvuje na izborima: " Poslužiće se raznim smicalicama"
Blic pre 3 satajoš 3 povezane
Slavica Đukić Dejanović: Ako studenti misle da zahtevi nisu ispunjeni, nek dođu na razgovor
Danas pre 3 satajoš 1 povezana