Povezane vesti

"Nedostaje mi": Ceca sama letuje u lukuznoj vili na Kipru, a sad otkriva ko joj uskoro stiže - jedva čeka da ga vidi

"Nedostaje mi": Ceca sama letuje u lukuznoj vili na Kipru, a sad otkriva ko joj uskoro stiže - jedva čeka da ga vidi

Blic 25.06.2021
Najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović trenutno boravi na Kipru u svojoj luksuznoj vili a kako otkriva njoj će se uskoro pridružiti unuk Željko. - Uživam i sjajno se provodim. Punim baterije za nastupe koji me očekuju - rekla je Ceca i dodala: -… »
Pokazala vilu na Kipru, pa se oglasila: Ceca Ražnatović otkrila čiju posetu očekuje i ko joj najviše nedostaje!

Pokazala vilu na Kipru, pa se oglasila: Ceca Ražnatović otkrila čiju posetu očekuje i ko joj najviše nedostaje!

Mondo 25.06.2021
Ceca Ražnatović već nekoliko dana uživa u svojoj vili na Kipru. Ceca Ražnatović već nekoliko dana uživa u svojoj vili na Kipru. Svetlana Ceca Ražnatović je pre nekoliko dana otputovala na Kipar gde poseduje vilu koju je kupila na kredit… »
Ceca uživa na Kipru, otkrila čiju posetu očekuje! Pevačica puni baterije, priznala i ko joj najviše nedostaje

Ceca uživa na Kipru, otkrila čiju posetu očekuje! Pevačica puni baterije, priznala i ko joj najviše nedostaje

Večernje novosti 25.06.2021
Foto: I. Marinković Ceca jun tradicionalno provodi u svojoj vili na Kipru, pa je tako i ove godine, posebno što je iza nje period tokom kog je bila medijski aktivna zbog nekoliko porodičnih proslava koje su se nizale jedna za drugom. Ono što je svima… »

Vesti dana »