Povezane vesti
Jovanović Ćuta: Odakle bes opozicionih lidera prema meni, nisam ja osnovao SNS
N1 Info 25.06.2021
Ekološki aktivista Aleksandar Jovanović Ćuta izjavio je da ne zna šta je izazvalo toliki bes pojedinih opozicionih lidera prema njemu i zbog čega ga optužuju da je učestvovao u osnivanju Srpske napredne stranke (SNS), odnosno da igra ulogu koju je… »
Ćuta: Ne znam otkud toliki bes opozicije prema meni, nisam osnivao SNS
Novi magazin 25.06.2021
Ekološki aktivista Aleksandar Jovanović Ćuta izjavio je da ne zna šta je izazvalo toliki bes pojedinih opozicionih lidera prema njemu i zbog čega ga optužuju da je učestvovao u osnivanju Srpske napredne stranke (SNS), odnosno da igra ulogu koju je… »
Ćuta: Ne znam otkud bes opozicije ka meni, nisam osnivao SNS
Nova 25.06.2021
Vesti dana »
Strani mediji o protestima u Srbiji: Pokret koji su inicirali studenti ne izgleda da se iscrpljuje
Pravda pre 1 satjoš 68 povezanih
Zoran Milanović ubedljivo do drugog predsedničkog mandata u Hrvatskoj
BBC News pre 3 satajoš 25 povezanih
Ovo nije samo statistika, to je upozorenje! Mup uputio ozbiljan apel svima, a pre svega roditeljima: Za samo mesec dana povređene 44 osobe (video)
Kurir pre 7 satijoš 16 povezanih
Rizik od širenja požara u Kaliforniji i dalje veliki, jak vetar otežava gašenje, stradalo 16 ljudi
RTV pre 9 satijoš 24 povezane