Povezane vesti
VUČEVIĆ: Izdvojićemo još 10 miliona dinara za kupovinu bicikala
Moj Novi Sad 25.06.2021
Danas od 12 časova Novosađani su bili u prilici da se prijave na "trku" za dobijanje subvencije u iznosu od 10.000 dinara za kupovinu bicikla. Pošto su osnovni kriterijum bili "brzi prsti", sajt za prijavu je zbog ogromnog interesovanja bio prebukiran i… »
U samo jednoj minuti 6.000 Novosađana se prijavilo za subvenciju za kupovinu bicikla
RTV 25.06.2021
NOVI SAD - U samo jednoj minuti danas se čak 6.000 Novosađana prijavilo za subvenciju za kupovinu bicikla, zato ćemo izdvojiti još 10 miliona dinara za novi konkurs u narednim nedeljama, objavio je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević na svom Instagram… »
Vesti dana »
Tužilaštvo: Nasilje nad učesnicima skupa u pozorištu u Novom Sadu kvalifikovano kao krivično delo
Vesti online pre 5 satijoš 51 povezana
Novoosnovani sindikati Univerziteta u Novom Sadu pozivaju na protest u sredu u Kampusu
Moj Novi Sad pre 3 satajoš 36 povezanih
Mihajlo Šaulić sa ženom stigao na pomen ocu. Ne odvaja se majke, tu je i Ilda: Tuga na Novom groblju (video)
Blic pre 49 minutajoš 34 povezane
Deo demonstranata bacao baklje na policiju kod Ušća, privedeno nekoliko studenata
Serbian News Media pre 2 satajoš 27 povezanih
Zelenski traži sastanak sa Putinom u Ženevi: "Naložio sam pregovaračkom timu..."
Telegraf pre 54 minutajoš 28 povezanih