Povezane vesti
Nismo imali čarke što se mene tiče, pitajte lukasa: Aco Pejović o nesuglasicama sa kolegom zbog jedne pevačice!
Mondo 25.06.2021
Aco Pejović o Lukasu, njegovoj autobiografiji i pevačici. Aco Pejović o Lukasu, njegovoj autobiografiji i pevačici. Aca Lukas nedavno je održao promociju autobiografske knjige "Ovo sam ja", koja je izazvala burne reakcije javnosti. On je u knjizi… »
Pomogao sam mu da napravi karijeru: Aca Lukas prvi put o Željku Šašiću i pričama da mu je preoteo Sonju!
Mondo 25.06.2021
Aca Lukas je u svojoj knjizi spomenuo i Željka Šašića. Aca Lukas je u svojoj knjizi spomenuo i Željka Šašića. Aca Lukas objavio je autobiografsku knjigu "Ovo sam ja", koja je izazvala burne reakcije javnosti. On je u knjizi priznao da je bio u… »
Vesti dana »
Uživo sneg ne prestaje da veje širom Srbije! Pogledajte Goliju, situacija alarmantna! U Beogradu napadalo skoro 40 cm, u Bajinoj Bašti havarija (video)
Kurir pre 26 minutajoš 75 povezanih
Student Pravnog u Novom Sadu: Profesori su preinačili podršku blokadi odlukom o januarskom roku
Novi magazin pre 32 minutajoš 28 povezanih
Sindikati GSP Beograd: Gradonačelnik odgovoran za kolaps u prevozu, ne raskidati ugovor sa Lastom
Radio sto plus pre 2 satajoš 15 povezanih