Povezane vesti

Vučić: Za seksualno zlostavljanje krivi pojedinci, ne institucije

Vučić: Za seksualno zlostavljanje krivi pojedinci, ne institucije

Slobodna Evropa 26.06.2021
Slučajeve seksualnog nasilja ne treba vezivati za cele institucije, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u subotu, 26. juna, komentarišući novi slučaj seksualnog zlostavljanja u Srbiji, u istraživačkoj stanici "Petnica" na zapadu zemlje. Vučić je… »
Ti ljudi imaju svoje ime i prezime, i oni su krivci: Vučić o snimku užasa sa Ade i dešavanjima u Petnici

Ti ljudi imaju svoje ime i prezime, i oni su krivci: Vučić o snimku užasa sa Ade i dešavanjima u Petnici

Večernje novosti 26.06.2021
Foto: Novosti Odgovarajući na pitanja novinara prilikom otvaranja fabrike na Rudnoj Glavi, Vučić je istakao da se mora stati na kraj nasilju. - Nije to samo pitanje fizičkih povreda, već ponižavanje na javnom mestu, to ne sme da se dešava. Zadovoljan sam… »
Vučićev bizarni komentar: Uništavaju Petnicu kao Krušik

Vučićev bizarni komentar: Uništavaju Petnicu kao Krušik

Nova 26.06.2021
Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, izjavio je jutros, na konferenciji za medije u fabrici Jumko u Rudnoj Glavi, da je dobro što je priveden osumnjičeni za seksualno zlostavljanje u Petnici, ali da mu smeta što se priča o tome koristi kako bi se, prema… »
Vučić o snimku užasa sa Ade i dešavanjima u Petnici: "Ti ljudi imaju ime i prezime, i oni su krivci"

Vučić o snimku užasa sa Ade i dešavanjima u Petnici: "Ti ljudi imaju ime i prezime, i oni su krivci"

Telegraf 26.06.2021
Treba uhapsiti odgovorne, istakao je Vučić. - Video sam snimak na Adi, na mene je to ostavilo užasan utisak - rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Odgovarajući na pitanja novinara prilikom otvaranja fabrike na Rudnoj Glavi, Vučić je istakao da se… »

Vesti dana »

Stigle su nam nove cene goriva

Stigle su nam nove cene goriva

Kamatica pre 55 minutajoš 34 povezane
Šta uvođenje sankcija Lukoilu znači za Srbiju

Šta uvođenje sankcija Lukoilu znači za Srbiju

Bloomberg Adria pre 46 minutajoš 39 povezanih
RHMZ objavio prognozu: Kakvo će vreme biti do utorka?

RHMZ objavio prognozu: Kakvo će vreme biti do utorka?

Danas pre 2 satajoš 27 povezanih
RTS raspisao konkurs za generalnog direktora

RTS raspisao konkurs za generalnog direktora

Beta pre 2 satajoš 18 povezanih