Povezane vesti

Majk Meloun: Rekao sam Nikoli "Vidimo se u Srbiji", odgovorio je: "Dođi, ali nećeš me naći"

Majk Meloun: Rekao sam Nikoli "Vidimo se u Srbiji", odgovorio je: "Dođi, ali nećeš me naći"

Večernje novosti 26.06.2021
FOTO: AP Trener Denvera Majkl Meloun razgovarao je sa novinarima i tom prilikom je analizirao čitavu sezonu, a otkrio je i neke detalje o saradnji s Nikolom Jokićem, kao i razgovor koji su imali po završetku sezone i meča broj četiri protiv Finiksa u… »
Jokićev trener hoće u Srbiju: Meloun najavio posetu Somboru, Jokić mu poručio – ‘Neće me naći’

Jokićev trener hoće u Srbiju: Meloun najavio posetu Somboru, Jokić mu poručio – ‘Neće me naći’

Hot sport 26.06.2021
Trener Nikole Jokića Majkl Meloun istakao je da bi voleo da tokom leta poseti rodni grad najboljeg igrača NBA lige. Jedan od novinara koje prate dešavanja u Denveru, obelodanio je informaciju da je Maloun otkrio kako se sa Srbinom i Džošom Kroenkeom… »
Jokić poražen, pa pio pivo sa trenerom i sinom milijardera

Jokić poražen, pa pio pivo sa trenerom i sinom milijardera

Nova 26.06.2021
Šta se dešavalo u svlačionici Denvera nakon eliminacije od Finiksa Sansa? Prve detalje podelio je Majk Singer, poznati američki novinar koji je doneo brojne ekskluzivne informacije iz redova Nagetsa. Denver je izgubio sva četiri meča protiv Finiksa… »

Vesti dana »