Повезане вести

Мајк Мелоун: Рекао сам Николи "Видимо се у Србији", одговорио је: "Дођи, али нећеш ме наћи"

Мајк Мелоун: Рекао сам Николи "Видимо се у Србији", одговорио је: "Дођи, али нећеш ме наћи"

Вечерње новости 26.06.2021
ФОТО: АП Тренер Денвера Мајкл Мелоун разговарао је са новинарима и том приликом је анализирао читаву сезону, а открио је и неке детаље о сарадњи с Николом Јокићем, као и разговор који су имали по завршетку сезоне и меча број… »
Јокићев тренер хоће у Србију: Мелоун најавио посету Сомбору, Јокић му поручио – ‘Неће ме наћи’

Јокићев тренер хоће у Србију: Мелоун најавио посету Сомбору, Јокић му поручио – ‘Неће ме наћи’

Хот спорт 26.06.2021
Тренер Николе Јокића Мајкл Мелоун истакао је да би волео да током лета посети родни град најбољег играча НБА лиге. Један од новинара које прате дешавања у Денверу, обелоданио је информацију да је Малоун открио како се са… »
Јокић поражен, па пио пиво са тренером и сином милијардера

Јокић поражен, па пио пиво са тренером и сином милијардера

Нова 26.06.2021
Шта се дешавало у свлачионици Денвера након елиминације од Финикса Санса? Прве детаље поделио је Мајк Сингер, познати амерички новинар који је донео бројне ексклузивне информације из редова Нагетса. Денвер је изгубио сва четири… »

Вести дана »