Povezane vesti
‘Ne volim što sam ovde’: Novak ‘žestoko’ po organizatorima Vimbldona, a potom se osvrnuo na svoje najveće rivale!
Hot sport 27.06.2021
Najbolji teniser sveta Novak Đoković kreće u pohod na treći ovogodišnji grend slem, Vimbldon. U prvom kolu ovog turnira, srpskom asu će na ‘crtu’ izaći Džek Drejper, a meč je na programu u ponedeljak od 13.30 časova. Novak je konferenciji za medije… »
"Ne volim što moram da budem tu": Novak stigao na Vimbldon i odmah udario po organizatorima, a onda spomenuo Nadala i Federera
Sportal blic 27.06.2021
će u ponedeljak započeti odbranu trofeja na Vimbldonu. Prvi rival će mu biti domaći teniser Džek Drejper, a meč će na programu biti u ponedeljak od 13.30 časova. U najavi početka takmičenja na još jednom grend slemu, Đoković je na konferenciji za medije… »
Đoković pred vimbldon: Uvek se naježim kada sam na terenima ovog turnira i dajem sve od sebe
Večernje novosti 26.06.2021
AP Photo/Tim Ireland Srpski as sveta će odbranu titule otvoriti u ponedeljak od 13:30 protiv Britanca DŽeka Drejpera na Centralnom terenu u Londonu. Đoković je istakao da boravak u "mehuru" nije idealan. - Trenutno sam u "mehuru" Vimbldona sa trojicom… »
Vesti dana »
Žena dala intervju dok je izvlače iz ruševina u Venecueli: Ovaj potez joj se spasio život tokom smrtonosnih zemljotresa
Mondo pre 2 satajoš 58 povezanih
Toplotni talas u Srbiji donosi temperature do 40 stepeni, očekuje se osveženje početkom jula
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 47 povezanih
Vojni analitičar Aleksandar Radić napustio Srbiju nakon emitovanja snimaka praćenja na kojima je njegova maloletna ćerka
Slobodna Evropa pre 5 satijoš 18 povezanih