Povezane vesti
“Pokušaćemo da stavimo tačku na Đokovićev san”
Vesti online 27.06.2021
Četvrti teniser sveta Stefanos Cicipas smatra da može da igra dobro na travi, mada mu nedostaju mečevi, a osvrnuo se i na istorijsku poteru Novaka Đokovića. Upravo je od Đokovića Cicipas izgubio u finalu Rolan Garosa. – Momentalno sam došao ovde… »
Cicipas preti Đokoviću: "Staviću tačku na njegov san"
Večernje novosti 27.06.2021
FOTO: AP/Tanjug Stefanos Cicipas je u finalu Rolan Garosa poražen od Novaka Đokovića, a odmah posle tog meča se okrenuo Vimbldonu gde će pokušati da ode korak dalje. - Momentalno sam došao ovde i proveo sam nekoliko dana na selu, nadomak Londona… »
Cicipas: Tu smo da stavimo tačku na Novakov san
Nova 27.06.2021
Stefanos Cicipas važi za jednog od favorita na predstojećem Vimbldonu, a na Rolan Garosu je vodio veliku borbu sa Novakom Đokovićem u finalu. Njemu su zbog toga postavili pitanje u vezi sa eventualnim Novakovim stvaranjem istorije ukoliko osvoji… »
Vesti dana »
"Protivnici Amerike: - grešite!" Trampov savetnik za nacionalnu bezbednost obećava jedinstvo tokom prenosa vlasti
Blic pre 4 minuta
Detalji stravičnog požara kod Cvetkove pijace: Zapalila se radionica, vatra se proširila i na krov susedne kuće (video)
Blic pre 4 minuta
Detalji stravičnog požara kod Cvetkove pijace: Zapalila se radionica, vatra se proširila i na krov susedne kuće (video)
Blic pre 4 minuta