Povezane vesti
Micić: Drago mi je da se ovoliki broj igrača odazvao
Nova 27.06.2021
Plejmejker i MVP Evrolige Vasilije Micić je na konferenciji pred kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre u košarci rekao da je spreman za ono što sledi. „Osećam se dobro, hteo sam da igram protiv Meksika, ali bilo je pametnije što sam preskočio, kako… »
Micić o energiji, da li su se "orlovi" uigrali?
Sportske.net 27.06.2021
Uprkos velikom broju otkaza, povreda i oporavaka od povreda, reprezentacija Srbije sa veoma jakim sastavom dočekuje kvalifikacije za Olimpijske igre i definitivno smo favoriti za plasman na najveću svetsku smotru sporta. Šta kaže najbolji košarkaš Evrope… »
Vesti dana »
Uživo (Foto/Video) Tramp u Kini: Kasni obraćanje predsednika SAD zbog neslaganja oko nošenja oružja agenata Tajne službe
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 68 povezanih
Beograd postaje svet! Vučić obilazi radove na Ekspu: "u septembru kreće gradnja paviljona, stadion će čudesno da izgleda" (foto)
Blic pre 29 minutajoš 17 povezanih
Ministarstvo poljoprivrede: Preduzete mere nakon što je u Nemačkoj pronađen hepatitis A u bobičastom voću iz Srbije
RTS pre 19 minutajoš 16 povezanih
Rudari zarobljeni u rudniku "Trepča" celu noć u oknu, još nema rešenja za njihov izlazak: "Ako ostanu duže, stanje može da im se pogorša"
Blic pre 54 minutajoš 15 povezanih