Повезане вести
Дошли смо да вас покоримо јер смо Ми викинзи: Дански нападач самоуверен након победе над Велсом!
Хот спорт 27.06.2021
Постигао је погодак. Фудбалска репрезентација Данске је у осмини финала Европског првенства савладала селекцију Велса са 4:0. Ривал у четвртфиналу ће им бити победник дуела Чешка – Холандија. Двоструки стрелац је био Каспер… »
"Дошли смо да вас покоримо!" у Барси је познат по бламовима, а у Данској заводи ред! Шпиц верује у "нову '92!"
Спортал блиц 27.06.2021
Нема шта, бајка и даље траје! Дански нападач који наступа за Барслеону дао је занимљиву изјаву после победе његове репрезентације над Велсом. , али се мор признати да су одиграли једну од најбољих утакмица на овом ЕУРО, пошто… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 58 минутајош 1 повезана