Повезане вести
Де Лихт: Изгубили смо због моје грешке
Нови магазин 27.06.2021
Холандски фудбалер Матејс де Лихт рекао је данас да је одговоран за пораз своје екипе од Чешке у осмини финала Европског првенства. "Осећам се лоше. Изгубили смо због оног што сам ја урадио. Нисам смео да дозволим да лопта… »
Свестан је свега: Млади фудбалер преузео кривицу!
Хот спорт 27.06.2021
Преузео је кривицу на себе! Млади штопер Јувентуса – Де Лихт један је од главних, ако не и главни кривац за пораз Холандије. Он је апсолутно сву кривицу приписао себи. ‘Осећам се лоше. Изгубили смо меч због нечега што сам ја… »
Легенде ‘оплеле’: ‘и то нам је капитен!?’
Хот спорт 27.06.2021
Селектор Холандије на удару легенди! Згранут одлуком да уведе Квинсија Промеса био је Рафаел Ван дер Варт. ‘Екипа ти добије црвени картон, а ти као селектор одлучиш да избациш јединог опасног и најбољег играча репрезентације. Да… »
Вајналдум „сломљен“: Црвени за Де Лихта је направио разлику
Нова 27.06.2021
Холандски фудбалер Џорџињо Вајналдум каже да је црвени картон за Матијса Де Лихта пореметио све на мечу осмине финала Европског првенства. Холандија је после добро одигране групне фазе изгубила од Чешке у осмини финала са 2:0… »
Вести дана »
Фајненшел тајмс тврди: Нафтна компанија из Абу Дабија главни кандидат за куповину руског удела у НИС-у
Нова пре 1 сатјош 13 повезаних
Да ли влада несташица евра? Еуроневс Србија проверава каква је ситуација у мењачницама
Еуроневс пре 22 минутајош 7 повезаних
Премијер Аустралије поздравио забрану друштвених мрежа за децу млађу од 16 година
РТВ пре 37 минутајош 14 повезаних