Повезане вести
“Позваћу пријатеља Дејана Радоњића”: Господске речи Обрадовића за све звездаше и партизановце!
Вести онлине 28.06.2021
Један од најбољих европских кошаркашких тренера Жељко Обрадовић представљен је данас на конференцији за медије као нови тренер Партизана и том приликом, истакао да нема разлога за било какве тензије између ривалских клубова… »
“Вратио сам се због емоција!”: Жељко Обрадовић представљен као нови тренер Партизана!
Вести онлине 28.06.2021
Један од најбољих европских кошаркашких тренера Жељко Обрадовић представљен је данас на конференцији за медије као нови тренер Партизана. Појачања. На самом почетку конференције, председник клуба Остоја Мијаиловић пожелео је… »
Сан Гробара постао јава - Обрадовић: Све ћу урадити да се спусте тензије у региону!
Спортски журнал 28.06.2021
Сан Гробара постао је јава - Жељко Обрадовић је нови тренер Партизана! Легендарни тренер није могао да сакрије емоције на представљању. Нови тренер кошаркашког клуба Партизана Жељко Обрадовић рекао је да је свестан шта се од… »
Обрадовић: Једини клуб у рангу Партизана је Реал Мадрид
Политика 28.06.2021
Вратио сам се овде због најдубљих емоција које имам према Партизану и захваљујем се председнику клуба на шанси да поново радим у овом клубу, рекао је Жељко Обрадовић на представљању. Обрадовић се на исто место где је почео… »
Мијаиловић: Од данас више ништа неће бити исто! Савић: Планирамо екипу без Јарамаза
Спортски журнал 28.06.2021
Партизан је данас представио новог тренера Жељка Обрадовића, који је потписао трогодишњи уговор. Председник Партизана Остоја Мијаиловић рекао је да повратак тренера Жељка Обрадовића много значи том кошаркашком клубу и Србији и… »
Шала Обрадовића, порука навијачима и детаљи договора ВИДЕО
Нова 28.06.2021
Легендарни Жељко Обрадовић овог петка од 16.00 часова биће и званично представљен као нови тренер кошаркаша Партизана, а уз Нова.рс можете уживо да испратите његову промоцију. Промоција новог тренера црно-белих заказана је за… »
Жељко о Радоњићу и Човићу, ово ће тражити од навијача!
Спортске.нет 28.06.2021
Једна од тема на данашњој прес конференцији поводом промоције Жељка Обрадовића, новог тренера Партизана, били су и односи са највећим ривалом, Црвеном звездом. Претходних година било је много тензија, међусобних препуцавања… »
Како ће Партизан финансијски испратити Обрадовићеве амбиције?
Спортске.нет 28.06.2021
На данашњој конференцији за медије поводом повратка у Партизан, нови тренер црно-белих Жељко Обрадовић је између осталог нагласио да су амбиције клуба у следећој сезони највеће могуће, што би требало да значи и квалитетна… »
Жељко Обрадовић: ‘Прво ћу да позовем Дејана Радоњића, мог доброг пријатеља! Са Човићем сам у веома коректним односима’…
Хот спорт 28.06.2021
Партизан има новог тренера! Жељко Обрадовић се вратио на клупу црно-белих и у наредне три сезоне ће предводити Партизан са клупе. Искусни стручњак је говорио за медије, а дотакао се и теме о томе како ће његов тим да се… »
“Од данас ништа више неће бити исто у српској кошарци”: Овако је Остоја најавио Жељка Обрадовића
Вести онлине 28.06.2021
Жељко Обрадовић је нови тренер кошаркаша Партизана, а његов долазак на конференциј за медије је најавио председник Партизана Остоја Мијаиловић. Мијаиловић је истакао да Обрадовићевим доласком више ништа неће бити исто у српској… »
„Са Човићем сам у коректним односима, позваћу Радоњића“
Нова 28.06.2021
Жељко Обрадовић, нови тренер Партизана, објаснио је да је његов циљ да се смање тензије, те најавио састанке са многим тренерима. Посебно је подвукао састанак са Дејаном Радоњићем, тренером Црвене звезде. „Позваћу Дејана… »
Вестерман и мицов? Причаћемо са њима: Обрадовић већ тражи појачања - на мети два велика Партизановца!
Мондо 28.06.2021
Црно-бели би могли у нову сезону да уђу јачи за двојицу играча који су до недавно наступали у Евролиги. Црно-бели би могли у нову сезону да уђу јачи за двојицу играча који су до недавно наступали у Евролиги. Пре неколико дана… »
Шта Жељко Обрадовић може добити повратком у Партизан, а шта клуб од њега?
Данас 28.06.2021
Жељко Обрадовић је по други пут постао тренер кошаркаша Партизана доневши још једном „шокантну“ одлуку. Пре тачно 30 година све је шокирао кад је као још увек активни играч и репрезентативац усред припрема за Европско првенство… »
Жељко Обрадовић грми! О Партизану, упутству "гробарима" за Човића: Неки из клуба су ми тражили цв, а чувени члан управе је…
Спортал блиц 28.06.2021
је постао тренер , други пут у каријери, а данас се поводом тога и обратио јавности. Уговор је потписан на три године, легендарни тренер је дошао као решење за године кошаркашког тумарања црно-белих, од одласка Душка Вујошевића… »
"Само је реал као Партизан, можда!" Жељко се вратио кући: Неки кажу да лудост, ја кажем - хоћу у Евролигу (фото/видео)
Мондо 28.06.2021
Црно-бели су досањали сан и дочекали повратак највећег тренера Европе. После 28 година преузео је Партизан, а на промоцији је послао прве поруке са новог-старог места! Црно-бели су досањали сан и дочекали повратак највећег… »
Жељко Обрадовић: ‘Амбиције су највеће могуће! Интересује нас да пробамо да се вратимо у Евролигу’
Хот спорт 28.06.2021
Промоција чувеног тренера је у току! Понедељак је велики дан за КК Партизан. Жељко Обрадовић се вратио на клупу црно-белих и у наредне три сезоне ће предводити Партизан са клупе. У току је промоција Обрадовића, а осим Жељка… »
Жоц о повратку у Партизан: Није ми дуго требало да преломим
Моззарт спорт 28.06.2021
Прво обраћање трофејног стратега по повратку међу црно-беле. Човек који је 1992. донео Партизану европску титулу поново је ту. Жељко Обрадовић се после 28 година вратио на место тренера црно-белих! Конференцију за медије могли… »
Жељко Обрадовић по други пут међу гробарима: Промоција славног тренера уживо на "Новостима" (видео)
Вечерње новости 28.06.2021
Фото Тањуг/АП На самом почетку обраћања Обрадовић је честитао Марини Маљковић и златним кошаркашицама, а затим се захвалио Остоји Мијаиловићу за шансу да се врати у Партизан. - И ја желим прво да честитам Марини Маљковић и… »
Ово чекају партизановци: Ускоро је промоција Обрадовића
Нова 28.06.2021
Легендарни Жељко Обрадовић биће у понедељак званично представљен као тренер кошаркаша Партизана. Промоција новог тренера црно-белих заказана је за 16 сати у београдском Хотелу Радисон блу. Поред Обрадовића на конференцији за… »
Данас промоција великог Жељка Друга епоха Обрадовића
Вечерње новости 28.06.2021
ФОТО: КК Партизан Осим најтрофејнијег тренера Европе, јавности ће се обратити председник црно-белих Остоја Мијаиловић и спортски директор Зоран Савић. На клупу клуба у којем је начео неупоредиву тренерску каријеру вратио се после… »
Вести дана »
Шта ако се затворе НИС-ове пумпе широм Србије – влада тражи хитно решење
РТС пре 2 сатајош 47 повезаних
Уживо Борбе не престају, расте број жртава; Зеленски у Лондону добио подршку Запада ФОТО/ВИДЕО
Б92 пре 1 сатјош 89 повезаних