Povezane vesti
Izudarala se u glavu za sve pare, SAD joj fali za silikone! Novi skandal Maje Marinković - "Dužan si mi nove si*e"
Mondo 28.06.2021
Maja Marinković posle brutalne svađe s Janjušem tražila da joj plati nove silikone. Maja Marinković posle brutalne svađe s Janjušem tražila da joj plati nove silikone Maja Marinković napravila je novi haos u Zadruzi kada je zbog Janjuša, ponovo, i to iz… »
Maja traži janjušu pare! Zahteva da joj plati nove grudi: "Misliš da ću sedeti ovde bez dinara? Platićeš mi ih čim izađem!"…
Blic 28.06.2021
Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš sinoć su imali novu svađu u "Zadruzi 4", a nakon toga uspeli su da izglade odnose i završili su zajedno u krevetu. Maja je tada tražila od Janjuša da joj po izlasku iz rijalitija plati remont grudi, budući da je… »
(Video) Histerija u zadruzi, Maja udara glavom o stub nikad jače: Vrišti od bolova, Janjuš je vuče po imanju! Uznemirujuće
Blic 27.06.2021
Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš ponovo su se posvađali u rijalitiju "Zadruga 4", a ona je pravila scene, pa je lupala glavom o stub. - Zvao sam te da pričam s tobom, vidim da ti je teško - pričao je Janjuš. - Hoću da se pomiriš sa mnom - rekla… »
Vesti dana »
On nema dozvolu da dođe ovde! Novak Đoković zagrmeo na ATP, pa otkrio koga bi voleo da vidi na Vimbldonu
Večernje novosti pre 51 minutajoš 10 povezanih
Pogledajte celu penal seriju, ovako je Paragvaj izbacio Nemačku sa Svetskog prvenstva
Telegraf pre 51 minutajoš 10 povezanih
Milanović: Ne znam koga to Plenković misli da pošalje u Pariz, možda neke 'ćace' koje će mu Vučić pozajmiti?
Nova pre 2 satajoš 1 povezana
Nemački mediji: Policija sumnja da je spor oko starateljstva nad bebom mogući motiv ubistva šestoro ljudi
Danas pre 2 satajoš 1 povezana