Повезане вести
Изударала се у главу за све паре, САД јој фали за силиконе! Нови скандал Маје Маринковић - "Дужан си ми нове си*е"
Мондо 28.06.2021
Маја Маринковић после бруталне свађе с Јањушем тражила да јој плати нове силиконе. Маја Маринковић после бруталне свађе с Јањушем тражила да јој плати нове силиконе Маја Маринковић направила је нови хаос у Задрузи када је због… »
Маја тражи јањушу паре! Захтева да јој плати нове груди: "Мислиш да ћу седети овде без динара? Платићеш ми их чим изађем!"…
Блиц 28.06.2021
Маја Маринковић и Марко Јањушевић Јањуш синоћ су имали нову свађу у "Задрузи 4", а након тога успели су да изгладе односе и завршили су заједно у кревету. Маја је тада тражила од Јањуша да јој по изласку из ријалитија плати… »
(Видео) Хистерија у задрузи, Маја удара главом о стуб никад јаче: Вришти од болова, Јањуш је вуче по имању! Узнемирујуће
Блиц 27.06.2021
Маја Маринковић и Марко Јањушевић Јањуш поново су се посвађали у ријалитију "Задруга 4", а она је правила сцене, па је лупала главом о стуб. - Звао сам те да причам с тобом, видим да ти је тешко - причао је Јањуш. - Хоћу да се… »
Вести дана »
СВОЈ НА СВОМЕ: Почела пријава нелегалних објеката и упис права својине – Ево какав је поступак
ИнфоКГ пре 28 минутајош 35 повезаних
Важне информације за легализацију у Новом Саду: На једном месту цена уписа непокретности, ко је ослобођен плаћања и шта је потребно од докумената
Курир пре 28 минутајош 51 повезана
Нови рат земаља које је Трамп "помирио"! Краљевска војска дигла борбене авионе, испаљене ракете, има мртвих, родитељи у паници трче по децу у школу (видео)
Курир пре 1 сатјош 35 повезаних
Зеленски: Украјина, Русија и САД немају јединствен став о Донбасу
Политика пре 13 минутајош 43 повезане