Povezane vesti

Izudarala se u glavu za sve pare, SAD joj fali za silikone! Novi skandal Maje Marinković - "Dužan si mi nove si*e"

Izudarala se u glavu za sve pare, SAD joj fali za silikone! Novi skandal Maje Marinković - "Dužan si mi nove si*e"

Mondo 28.06.2021
Maja Marinković posle brutalne svađe s Janjušem tražila da joj plati nove silikone. Maja Marinković posle brutalne svađe s Janjušem tražila da joj plati nove silikone Maja Marinković napravila je novi haos u Zadruzi kada je zbog Janjuša, ponovo… »
Maja traži janjušu pare! Zahteva da joj plati nove grudi: "Misliš da ću sedeti ovde bez dinara? Platićeš mi ih čim…

Maja traži janjušu pare! Zahteva da joj plati nove grudi: "Misliš da ću sedeti ovde bez dinara? Platićeš mi ih čim…

Blic 28.06.2021
Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš sinoć su imali novu svađu u "Zadruzi 4", a nakon toga uspeli su da izglade odnose i završili su zajedno u krevetu. Maja je tada tražila od Janjuša da joj po izlasku iz rijalitija plati remont grudi… »
(Video) Histerija u zadruzi, Maja udara glavom o stub nikad jače: Vrišti od bolova, Janjuš je vuče po imanju! Uznemirujuće

(Video) Histerija u zadruzi, Maja udara glavom o stub nikad jače: Vrišti od bolova, Janjuš je vuče po imanju! Uznemirujuće

Blic 27.06.2021
Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš ponovo su se posvađali u rijalitiju "Zadruga 4", a ona je pravila scene, pa je lupala glavom o stub. - Zvao sam te da pričam s tobom, vidim da ti je teško - pričao je Janjuš. - Hoću da se pomiriš sa… »

Vesti dana »