Povezane vesti
Povratnica u Đakovicu: Komšije Albanci žele da me oteraju, pretili mi
N1 Info 28.06.2021
Povratnica u Đakovicu Dragica Gašić, koju komšije Albanci žele da proteraju, izjavila je da je zbog brojnih pretnji i napada morala da pobegne iz te metohijske varoši, objavili su kosovski mediji. Protiv Dragice Gašić 11 đakovačkih nevladinih… »
Dragica Gašić: Gađaju mi prozor kamenom, prete da će da me kolju
RTV 28.06.2021
GRAČANICA - Srpkinja povratnica u Đakovicu Dragica Gašić, koju susedi Albanci žele da proteraju iz tog grada sastala se danas u Gračanici sa direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem koji je poručio da će Srbija učiniti sve da joj omogući život… »
Povratnica u Đakovicu: Komšije Albanci prete da će da me zakolju
Novi magazin 28.06.2021
Povratnica u Đakovicu Dragica Gašić, koju komšije Albanci žele da proteraju, izjavila je danas da je zbog brojnih pretnji i napada morala da pobegne iz te metohijske varoši, objavili su kosovski mediji. Protiv Dragice Gašić, 11 đakovičkih nevladinih… »
Vesti dana »

Zbog najavljenih obilnih padavina u Šumadiji, svi pripadnici Uprave za vanredne situacije u Kragujevcu u stanju pripravnosti
Glas Šumadije pre 2 satajoš 75 povezanih

Picula: Sankcije NIS-u odražavaju zaoštravanje prema onome što radi režim u Srbiji
Radio sto plus pre 8 satijoš 5 povezanih

Izrael presreo flotilu ka Gazi, priveden i Beograđanin Ognjen Marković
BBC News pre 7 satijoš 50 povezanih

Putin rekao da posmatra militarizaciju Evrope i obećava odgovor na pretnje
N1 Info pre 35 minutajoš 68 povezanih

Sterling Braun posle pobede pričao i o Murinenu: ''Pravi 'lude' poteze, nebo je granica za njega!''
Sportske.net pre 35 minutajoš 50 povezanih