Povezane vesti
Povratnica u Đakovicu: Komšije Albanci žele da me oteraju, pretili mi
N1 Info 28.06.2021
Povratnica u Đakovicu Dragica Gašić, koju komšije Albanci žele da proteraju, izjavila je da je zbog brojnih pretnji i napada morala da pobegne iz te metohijske varoši, objavili su kosovski mediji. Protiv Dragice Gašić 11 đakovačkih nevladinih… »
Dragica Gašić: Gađaju mi prozor kamenom, prete da će da me kolju
RTV 28.06.2021
GRAČANICA - Srpkinja povratnica u Đakovicu Dragica Gašić, koju susedi Albanci žele da proteraju iz tog grada sastala se danas u Gračanici sa direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem koji je poručio da će Srbija učiniti sve da joj omogući život… »
Povratnica u Đakovicu: Komšije Albanci prete da će da me zakolju
Novi magazin 28.06.2021
Povratnica u Đakovicu Dragica Gašić, koju komšije Albanci žele da proteraju, izjavila je danas da je zbog brojnih pretnji i napada morala da pobegne iz te metohijske varoši, objavili su kosovski mediji. Protiv Dragice Gašić, 11 đakovičkih nevladinih… »
Vesti dana »
Obeležavanje Dana studenata kod Rektorata: Protestna šetnja „Sloboda studentima“
Nedeljnik pre 2 satajoš 13 povezanih
Iran popušta blokadu: dozvoljen prolaz brodovima sa hranom i humanitarnom pomoći
Politika pre 1 satjoš 45 povezanih
Vanredna odbrana od poplava u opštini Lučani: Izlivanje Bjelice zatvorilo put ka Pilatovićima
Newsmax Balkans pre 26 minutajoš 25 povezanih
Penjaroja pred Budućnost: Moramo da imamo pravu energiju i da od početka budemo fokusirani
Radio sto plus pre 36 minutajoš 32 povezane
Danas sa posebnom pažnjom uzmite jednu grančicu! Slavimo Lazarevu subotu, etnološkinja otkrila sve običaje
Telegraf pre 46 minutajoš 25 povezanih