Povezane vesti
Povratnica u Đakovicu: Komšije Albanci žele da me oteraju, pretili mi
N1 Info 28.06.2021
Povratnica u Đakovicu Dragica Gašić, koju komšije Albanci žele da proteraju, izjavila je da je zbog brojnih pretnji i napada morala da pobegne iz te metohijske varoši, objavili su kosovski mediji. Protiv Dragice Gašić 11 đakovačkih nevladinih… »
Dragica Gašić: Gađaju mi prozor kamenom, prete da će da me kolju
RTV 28.06.2021
GRAČANICA - Srpkinja povratnica u Đakovicu Dragica Gašić, koju susedi Albanci žele da proteraju iz tog grada sastala se danas u Gračanici sa direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem koji je poručio da će Srbija učiniti sve da joj omogući život… »
Povratnica u Đakovicu: Komšije Albanci prete da će da me zakolju
Novi magazin 28.06.2021
Povratnica u Đakovicu Dragica Gašić, koju komšije Albanci žele da proteraju, izjavila je danas da je zbog brojnih pretnji i napada morala da pobegne iz te metohijske varoši, objavili su kosovski mediji. Protiv Dragice Gašić, 11 đakovičkih nevladinih… »
Vesti dana »
Održana sednica Štaba za vanredne situacije zbog suše i elektroenergetskog sistema
Naslovi.ai pre 48 minutajoš 41 povezana
Pregovori SAD i Irana: Tramp otkazao napad, Teheran demantuje direktne razgovore
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 30 povezanih
Srbija pod udarom jakog toplotnog talasa, temperature dostižu 40 stepeni
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 64 povezane
Istorijski nizak vodostaj Dunava i ekstremne vrućine: Vlada donela nove mere i uputila apel građanima
Euronews pre 23 minutajoš 23 povezane
Partizan protiv španskog Hetafea u plej-ofu za Ligu konferencije
Politika pre 13 minutajoš 29 povezanih