Povezane vesti
Povratnica u Đakovicu: Komšije Albanci žele da me oteraju, pretili mi
N1 Info 28.06.2021
Povratnica u Đakovicu Dragica Gašić, koju komšije Albanci žele da proteraju, izjavila je da je zbog brojnih pretnji i napada morala da pobegne iz te metohijske varoši, objavili su kosovski mediji. Protiv Dragice Gašić 11 đakovačkih nevladinih… »
Dragica Gašić: Gađaju mi prozor kamenom, prete da će da me kolju
RTV 28.06.2021
GRAČANICA - Srpkinja povratnica u Đakovicu Dragica Gašić, koju susedi Albanci žele da proteraju iz tog grada sastala se danas u Gračanici sa direktorom Kancelarije za KiM Petrom Petkovićem koji je poručio da će Srbija učiniti sve da joj omogući… »
Povratnica u Đakovicu: Komšije Albanci prete da će da me zakolju
Novi magazin 28.06.2021
Povratnica u Đakovicu Dragica Gašić, koju komšije Albanci žele da proteraju, izjavila je danas da je zbog brojnih pretnji i napada morala da pobegne iz te metohijske varoši, objavili su kosovski mediji. Protiv Dragice Gašić, 11 đakovičkih… »
Vesti dana »

Protest u Beogradu: Okupljanja u više delova grada, studenti usmeravaju građane dalje od Pionirskog parka
NIN pre 5 minutajoš 41 povezana

BLOG UŽIVO „Pumpaj, pumpaj“ odjekuje Novim Beogradom, blokirana Autokomanda: Bajkeri i 63 padobranska formirali zaštitini prsten kod Skupštine
Nova pre 5 minutajoš 81 povezana

Pružao aktivan otpor, policija ga savladala: Uhapšen vozač automobila koji je pregazio tri osobe tokom protestne šetnje u Žarkovu (foto)
Blic pre 5 minutajoš 21 povezana

Protest „15. za 15“: Građani se okupljaju širom grada, incident na Žarkovu
Insajder pre 5 minutajoš 10 povezanih

Tužilac Stefanović: Pratimo situaciju, nasilje neće biti tolerisano
NIN pre 40 minutajoš 13 povezanih