Povezane vesti
"Verujte mi, ja sam srpkinja" amerikanka nas je oduševila: Ivon postala Ivona, peva Bože pravde, prozivala je Dabovićka!
Mondo 28.06.2021
Ko je američka košarkašica Ivon Anderson koja igra za Srbiju? Sjajna devojka koja zaista voli našu zemlju i nije slučajno zaigrala pod srpskom zastavom. Ko je američka košarkašica Ivon Anderson koja igra za Srbiju? Sjajna devojka koja zaista voli našu… »
Srbija je mala zemlja, ali zemlja pravih ratnica: Marina ima samo 39 godina, a već četiri medalje sa reprezentacijom!
Mondo 28.06.2021
Naša selektorka Marina Maljković deli lekcije nakon što je sa Srbijom osvojila još jednu zlatnu medalju. Naša selektorka Marina Maljković deli lekcije nakon što je sa Srbijom osvojila još jednu zlatnu medalju. Ženska košarkaška reprezentacija Srbije… »
Vesti dana »
Dvostruko slavlje Srbije – bronzana medalja i Hena Kurtagić u idealnom timu Evropskog prvenstva
RTS pre 21 minutajoš 96 povezanih
Vremenska prognoza: Sunčano, vetrovito i prijatnije vreme uz najviše temperature do 32 stepena
Naslovi.ai pre 3 satajoš 39 povezanih
"Ispisali smo istoriju": AfD osvojio prvo mesto na izborima, Mercovi konzervativci ostali daleko iza
Mondo pre 1 satjoš 65 povezanih
Požar na Suvoj planini i dalje aktivan, u toku je akcija gašenja iz vazduha
Naslovi.ai pre 2 satajoš 42 povezane
(Tabela) Derbi napravio još veći jaz: Zvezda prva, Partizan tek 12. na tabeli!
Hot sport pre 6 minutajoš 61 povezana