Povezane vesti

Mahir Mulalić: Pokojna majka mi nije dala da odustanem

Mahir Mulalić: Pokojna majka mi nije dala da odustanem

Nova 28.06.2021
Ovogodišnji pobednik "Zvezda Granda" Mahir Mulalić, gostovao je u jutarnjem programu na TV "Prva", gde je govorio o svojim utiscima o pobedi u pomenutom muzičkom takmičenju. Mahir Mulalić je sa svojim mentorom, Marijom Šerifović, sinoć bio u… »
Nije doživela da ga vidi kao pobednika "Zvezda Granda": Mahir o poruci koju mu je majka poslala kad je hteo da odustane

Nije doživela da ga vidi kao pobednika "Zvezda Granda": Mahir o poruci koju mu je majka poslala kad je hteo da odustane

Blic 28.06.2021
Mahir Mulalić, ovogodišnji pobednik "Zvezda Granda", gostovao je jutros u jutarnjem programu na TV "Prva", gde je govorio o utiscima iz takmičenja. Mahir je sinoć slavio pobedu u jednoj kafani, zajedno sa svojom mentorkom Marijom Šerifović i još… »
Majka mi je poslala ovu poruku kada sam hteo da odustanem: Mahir dirnuo gledaoce - mama nije doživela da vidi slavlje

Majka mi je poslala ovu poruku kada sam hteo da odustanem: Mahir dirnuo gledaoce - mama nije doživela da vidi slavlje

Mondo 28.06.2021
Mahir Mulalić posle pobede u takmičenju Zvezde Granda gostovao u Jutarnjem programu. Mahir Mulalić posle pobede u takmičenju Zvezde Granda gostovao u Jutarnjem programu. Mahir Mulalić je pobednik takmičenja Zvezde Granda, a ovaj talentovani mladić… »

Vesti dana »