Повезане вести

Махир Мулалић: Покојна мајка ми није дала да одустанем

Махир Мулалић: Покојна мајка ми није дала да одустанем

Нова 28.06.2021
Овогодишњи победник "Звезда Гранда" Махир Мулалић, гостовао је у јутарњем програму на ТВ "Прва", где је говорио о својим утисцима о победи у поменутом музичком такмичењу. Махир Мулалић је са својим ментором, Маријом Шерифовић… »
Није доживела да га види као победника "Звезда Гранда": Махир о поруци коју му је мајка послала кад је хтео да одустане

Није доживела да га види као победника "Звезда Гранда": Махир о поруци коју му је мајка послала кад је хтео да одустане

Блиц 28.06.2021
Махир Мулалић, овогодишњи победник "Звезда Гранда", гостовао је јутрос у јутарњем програму на ТВ "Прва", где је говорио о утисцима из такмичења. Махир је синоћ славио победу у једној кафани, заједно са својом менторком Маријом… »
Мајка ми је послала ову поруку када сам хтео да одустанем: Махир дирнуо гледаоце - мама није доживела да види славље

Мајка ми је послала ову поруку када сам хтео да одустанем: Махир дирнуо гледаоце - мама није доживела да види славље

Мондо 28.06.2021
Махир Мулалић после победе у такмичењу Звезде Гранда гостовао у Јутарњем програму. Махир Мулалић после победе у такмичењу Звезде Гранда гостовао у Јутарњем програму. Махир Мулалић је победник такмичења Звезде Гранда, а овај… »

Вести дана »