Povezane vesti
Mahir Mulalić: Pokojna majka mi nije dala da odustanem
Nova 28.06.2021
Ovogodišnji pobednik "Zvezda Granda" Mahir Mulalić, gostovao je u jutarnjem programu na TV "Prva", gde je govorio o svojim utiscima o pobedi u pomenutom muzičkom takmičenju. Mahir Mulalić je sa svojim mentorom, Marijom Šerifović, sinoć bio u kafani, gde… »
Nije doživela da ga vidi kao pobednika "Zvezda Granda": Mahir o poruci koju mu je majka poslala kad je hteo da odustane
Blic 28.06.2021
Mahir Mulalić, ovogodišnji pobednik "Zvezda Granda", gostovao je jutros u jutarnjem programu na TV "Prva", gde je govorio o utiscima iz takmičenja. Mahir je sinoć slavio pobedu u jednoj kafani, zajedno sa svojom mentorkom Marijom Šerifović i još nekoliko… »
Majka mi je poslala ovu poruku kada sam hteo da odustanem: Mahir dirnuo gledaoce - mama nije doživela da vidi slavlje
Mondo 28.06.2021
Mahir Mulalić posle pobede u takmičenju Zvezde Granda gostovao u Jutarnjem programu. Mahir Mulalić posle pobede u takmičenju Zvezde Granda gostovao u Jutarnjem programu. Mahir Mulalić je pobednik takmičenja Zvezde Granda, a ovaj talentovani mladić je na… »
Vesti dana »

Uspešno uklonjena avio-bomba kod Beograda na vodi, sledi uništenje u Deliblatskoj peščari
RTS pre 12 minutajoš 33 povezane

Zelenski: Samit Trampa i Putina bez zvaničnika Kijeva može doneti samo mrtva rešenja
Beta pre 12 minutajoš 61 povezana

Putnička motorna vozila na Batrovcima čekaju tri sata, na Horgošu 90 minuta
Insajder pre 1 satjoš 16 povezanih