Povezane vesti

Đoković otkrio - Britanci zvali, ali nismo hteli iz Srbije: Nudili im novac, ali Noletovi roditelji rekli ne, ostajemo!

Đoković otkrio - Britanci zvali, ali nismo hteli iz Srbije: Nudili im novac, ali Noletovi roditelji rekli ne, ostajemo!

Mondo 28.06.2021
Najbolji teniser sveta Novak Đoković imao ponudu da zaigra za Veliku Britaniju. Najbolji teniser sveta Novak Đoković imao ponudu da zaigra za Veliku Britaniju. Najbolji teniser sveta je uz malo muke u prvom setu prošao u drugo kolo. Na putu ka 20… »
Ne sećam se kada sam ovako padao! Đoković se klizao po travi, pa na kraju poručio - sanjao sam o ovome!

Ne sećam se kada sam ovako padao! Đoković se klizao po travi, pa na kraju poručio - sanjao sam o ovome!

Mondo 28.06.2021
Novak Đoković posle pobede na startu Vimbldona nije krio koliko je srećan što je ponovo igrao na londonskoj travi. Novak Đoković posle pobede na startu Vimbldona nije krio koliko je srećan što je ponovo igrao na londonskoj travi. Svetski broj… »
"Ne sećam se da je ikad ovako: Bilo!" Novak Đoković je ovako reagovao na šok-start u Vimbldonu!

"Ne sećam se da je ikad ovako: Bilo!" Novak Đoković je ovako reagovao na šok-start u Vimbldonu!

Sportal blic 28.06.2021
je u Đoković je za dva sata na terenu savladao 253. igrača na ATP listi s 3:1, iako mu je ovaj uzeo prvi set, što se Novaku u prvom kolu ovog turnira nije desilo još od Vimbldona 2010. godine. Ipak, Srbin je u nastavku meča "dodao gas" i bez mnogo… »
Đoković u drugom kolu Vimbldona

Đoković u drugom kolu Vimbldona

Beta 28.06.2021
Srpski teniser Novak Djoković počeo je danas odbranu titule na londonskom Vimbldonu pobedom protiv 253. igrača sveta Britanca Džeka Drejpera posle četiri seta, 4:6, 6:1, 6:2, 6:2. Prvi teniser sveta pobedio je posle dva sata. U trećem gemu prvog… »
Đoković pohvalio drejpera: "Igra zrelo za svojih 19 godina" (foto)

Đoković pohvalio drejpera: "Igra zrelo za svojih 19 godina" (foto)

Večernje novosti 28.06.2021
FOTO: AP Najbolji teniser sveta ostvario je pobedu od 3:1 protiv mladog Britanca koji je opravdao vajld kartu, a Novak je imao samo reči hvale za njega. - Zaslužuje veliki apluz, ima samo 19 godina, nisam ga mnogo gledao kako igra pre Kvinsa. Kada je… »
Zalet za šestu titulu: Đoković protiv Britanca na Vimbldonu

Zalet za šestu titulu: Đoković protiv Britanca na Vimbldonu

Danas 28.06.2021
Osvajač pet grend slemova na travi, branilac titule sa Vimbldona 2019. godine, prvi reket sveta i glavni nosilac čuvenog turnira u Londonu 2021, Novak Đoković, posle 12 meseci pauze danas (ne pre) 14.00 sati vraća na dobro poznat teren, da bi u prvom… »
Prete Novaku i Federeru, a ne mogu da uđu u četvrtfinale Vimbldona

Prete Novaku i Federeru, a ne mogu da uđu u četvrtfinale Vimbldona

Mozzart sport 28.06.2021
Turniri na travi najmanje leže novoj generaciji. Iskusni Bautista Agut jedini je od prvih 10 nosilaca, uz velike šampione, ulazio u završnicu trećeg grend slema sezone. Od teniskog klasika i kultnog finala Vimbldona koje su režirali Novak Đoković i… »

Vesti dana »