Повезане вести

Ђоковић открио - Британци звали, али нисмо хтели из Србије: Нудили им новац, али Нолетови родитељи рекли не, остајемо!

Ђоковић открио - Британци звали, али нисмо хтели из Србије: Нудили им новац, али Нолетови родитељи рекли не, остајемо!

Мондо 28.06.2021
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић имао понуду да заигра за Велику Британију. Најбољи тенисер света Новак Ђоковић имао понуду да заигра за Велику Британију. Најбољи тенисер света је уз мало муке у првом сету прошао у друго… »
"Не сећам се да је икад овако: Било!" Новак Ђоковић је овако реаговао на шок-старт у Вимблдону!

"Не сећам се да је икад овако: Било!" Новак Ђоковић је овако реаговао на шок-старт у Вимблдону!

Спортал блиц 28.06.2021
је у Ђоковић је за два сата на терену савладао 253. играча на АТП листи с 3:1, иако му је овај узео први сет, што се Новаку у првом колу овог турнира није десило још од Вимблдона 2010. године. Ипак, Србин је у наставку меча… »
Не сећам се када сам овако падао! Ђоковић се клизао по трави, па на крају поручио - сањао сам о овоме!

Не сећам се када сам овако падао! Ђоковић се клизао по трави, па на крају поручио - сањао сам о овоме!

Мондо 28.06.2021
Новак Ђоковић после победе на старту Вимблдона није крио колико је срећан што је поново играо на лондонској трави. Новак Ђоковић после победе на старту Вимблдона није крио колико је срећан што је поново играо на лондонској трави… »
Ђоковић у другом колу Вимблдона

Ђоковић у другом колу Вимблдона

Бета 28.06.2021
Српски тенисер Новак Дјоковић почео је данас одбрану титуле на лондонском Вимблдону победом против 253. играча света Британца Џека Дрејпера после четири сета, 4:6, 6:1, 6:2, 6:2. Први тенисер света победио је после два сата. У… »
Ђоковић похвалио дрејпера: "Игра зрело за својих 19 година" (фото)

Ђоковић похвалио дрејпера: "Игра зрело за својих 19 година" (фото)

Вечерње новости 28.06.2021
ФОТО: АП Најбољи тенисер света остварио је победу од 3:1 против младог Британца који је оправдао вајлд карту, а Новак је имао само речи хвале за њега. - Заслужује велики аплуз, има само 19 година, нисам га много гледао како… »
Залет за шесту титулу: Ђоковић против Британца на Вимблдону

Залет за шесту титулу: Ђоковић против Британца на Вимблдону

Данас 28.06.2021
Освајач пет гренд слемова на трави, бранилац титуле са Вимблдона 2019. године, први рекет света и главни носилац чувеног турнира у Лондону 2021, Новак Ђоковић, после 12 месеци паузе данас (не пре) 14.00 сати враћа на добро познат… »
Прете Новаку и Федереру, а не могу да уђу у четвртфинале Вимблдона

Прете Новаку и Федереру, а не могу да уђу у четвртфинале Вимблдона

Моззарт спорт 28.06.2021
Турнири на трави најмање леже новој генерацији. Искусни Баутиста Агут једини је од првих 10 носилаца, уз велике шампионе, улазио у завршницу трећег гренд слема сезоне. Од тениског класика и култног финала Вимблдона које су… »

Вести дана »