Povezane vesti
190 miliona za kupovinu velikih slova “Novi Sad” i ostale sitne skupocene radosti u prestonici kulture
Luftika 28.06.2021
Grad izdvaja 190 miliona dinara za kupovinu velikih slova za natpis “Novi Sad”, za opremanje Trga jarbola u Limanskom parku i za mnogu drugu opremu Oprema se nabavlja u okviru pripremanja Novog Sada za 2022. godinu, kada će poneti titulu Evropske… »
Novi Sad dobija Trg jarbola na Limanu, pogledajte za šta još se izdvaja 190 miliona dinara
Radio 021 28.06.2021
Grad će izdvojiti 190 miliona dinara za opremanje Trga jarbola u Limanskom parku, za kupovinu velikih slova za natpis "Novi Sad", kao i za drugu opremu, saznaje 021.rs. Oprema se nabavlja u sklopu pripremanja Novog Sada za 2022. godinu, kada će poneti… »
Vesti dana »
'Mi za umor ne znamo': Crveni tepih za studente koji su dopešačili u Kragujevac
BBC News pre 1 satjoš 30 povezanih
Kragujevac dočekao studente - posle četiri dana pešačenja studentske kolone iz tri pravca ušle u grad
RTS pre 4 minutajoš 53 povezane
Nastavnik Predrag je ostao bez posla zbog podrške studentima: ”Direktorka mi je rekla da ne smem da imam mišljenje, jer sam primljen na određeno”
Nova pre 2 satajoš 14 povezanih
Pokrajinski sekretarijat: Škola u Pećincima u kojoj su povređene devojčice u fazi rekonstrukcije
N1 Info pre 1 satjoš 34 povezane