Povezane vesti

Danas vidovdanski boj vodimo protiv koronavirusa

Danas vidovdanski boj vodimo protiv koronavirusa

Politika 29.06.2021
Današnji vidovdanski boj odvija se svakodnevno, na svakom mestu, protiv nevidljivog i tihog neprijatelja – virusa kovid 19, a naš oklop danas je vakcina, poručio je odlikovani virusolog dr Milanko Šekler. On je u ime svih laureata, a posebno u ime… »
Izjave lekara sve luđe: Šekler uporedio Kosovski boj sa koronom!

Izjave lekara sve luđe: Šekler uporedio Kosovski boj sa koronom!

Pravda 29.06.2021
Današnji vidovdanski boj odvija se svakodnevno, na svakom mestu, protiv nevidljivog i tihog neprijatelja - virusa kovid 19, a naš oklop danas je vakcina, poručio je odlikovani virusolog dr Milanko Šekler. On je u ime svih laureata, a posebno u ime… »
"Dok me vi slušate u ovim klimatizovanim prostorijama, lekari oblače skafander na 39 stepeni i idu u crvenu zonu": Dr Šekler…

"Dok me vi slušate u ovim klimatizovanim prostorijama, lekari oblače skafander na 39 stepeni i idu u crvenu zonu": Dr Šekler…

Blic 29.06.2021
Povodom Vidovdana, dodeljena su odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama, a, između ostalih, Karađorđevom zvezdom trećeg stepena odlikovan je i dr Milanko Šekler sa Veterinarskog instituta u Kraljevu. Dr Šekler se tom prilikom obratio… »
Doktor šekler poručio: Dok mi sedimo u klimatizovanim prostorijama, neko oblači skafander i na 39 stepeni i ulazi u crvenu…

Doktor šekler poručio: Dok mi sedimo u klimatizovanim prostorijama, neko oblači skafander i na 39 stepeni i ulazi u crvenu…

Večernje novosti 29.06.2021
Foto: Printscreen/RTS On je u ime svih laureata, a posebno u ime medicinskih radnika i institucija zdravstvenog sistema, zahvalio na odlikovanjima koja su im dodeljena, i to baš povodom Vidovdana, koji je, kaže, veliki i značajan praznik Srbije i… »

Vesti dana »