Повезане вести
Данас видовдански бој водимо против коронавируса
Политика 29.06.2021
Данашњи видовдански бој одвија се свакодневно, на сваком месту, против невидљивог и тихог непријатеља – вируса ковид 19, а наш оклоп данас је вакцина, поручио је одликовани вирусолог др Миланко Шеклер. Он је у име свих… »
Изјаве лекара све луђе: Шеклер упоредио Косовски бој са короном!
Правда 29.06.2021
Данашњи видовдански бој одвија се свакодневно, на сваком месту, против невидљивог и тихог непријатеља - вируса ковид 19, а наш оклоп данас је вакцина, поручио је одликовани вирусолог др Миланко Шеклер. Он је у име свих… »
"Док ме ви слушате у овим климатизованим просторијама, лекари облаче скафандер на 39 степени и иду у црвену зону": Др Шеклер…
Блиц 29.06.2021
Поводом Видовдана, додељена су одликовања заслужним појединцима и институцијама, а, између осталих, Карађорђевом звездом трећег степена одликован је и др Миланко Шеклер са Ветеринарског института у Краљеву. Др Шеклер се том… »
Доктор шеклер поручио: Док ми седимо у климатизованим просторијама, неко облачи скафандер и на 39 степени и улази у црвену зону…
Вечерње новости 29.06.2021
Фото: Принтсцреен/РТС Он је у име свих лауреата, а посебно у име медицинских радника и институција здравственог система, захвалио на одликовањима која су им додељена, и то баш поводом Видовдана, који је, каже, велики и значајан… »
Вести дана »
Обрушио се потпорни зид и део пута код Центра изврсности у Крагујевцу
НИН пре 2 сатајош 30 повезаних
Ледени дани стижу у Србији! Детаљна прогноза за децембар најављује снег и -7°Ц, а ево шта нас чека за Нову годину!
Ало пре 2 сатајош 28 повезаних
Одборник Крени-промени Александар Јовановић: Група људи ми је отела телефон и претукла ме у Ћациленду
НИН пре 1 сатјош 18 повезаних
Тужилаштво за организовани криминал: Нико из МУП-а нас није обавестио о новим „скај“ пакетима
Данас пре 2 сатајош 12 повезаних
Председник ДР Конго Чисекеди разговарао са Вучићем: Узјамно поштовање за територијални интегритет
Бета пре 2 сатајош 31 повезана