Povezane vesti

Sjajna vest za crveno-bele: Milan Borjan se pridružio ekipi – ‘Mnogo mi je bilo krivo što nisam mogao da dođem na…

Sjajna vest za crveno-bele: Milan Borjan se pridružio ekipi – ‘Mnogo mi je bilo krivo što nisam mogao da dođem na…

Hot sport 29.06.2021
Stigao je Milan Borjan. Crvena zvezda je pre pet dana započela pripreme u Austriji, a danas se taboru crveno-belih pridružio i kapiten Milan Borjan, koji je imao nešto dužu pauzu zbog reprezentativnih obaveza u Kanadi. – Jedan lep period za mene i… »
Borjan se priključio Zvezdi u Austriji

Borjan se priključio Zvezdi u Austriji

Vesti online 29.06.2021
Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan priključio se saigračima na pripremama u Austriji. Odlični golman je imao nešto dužu pauzu zbog reprezentativnih obaveza u dresu Kanade. – Jedan lep period za mene i celu ekipu. Mnogo mi je bilo krivo što nisam… »
Borjan stigao u Austriju: Spreman sam za nove pobede, protiv gak-a je bilo izvanredno

Borjan stigao u Austriju: Spreman sam za nove pobede, protiv gak-a je bilo izvanredno

Mozzart sport 29.06.2021
Zvezdin kapiten se pridružio saigračima. Uspešna je bila prva provera Crvene zvezde na pripremama u Austriji. GAK je savladan ubedljivih 4:0, a dan kasnije ekipa je nastavila sa treninzima, koje će odsad imati u proširenom sastavu zbog dolaska… »
Borjan se priključio Zvezdi na pripremama

Borjan se priključio Zvezdi na pripremama

Nova 29.06.2021
Crvena zvezda je pre pet dana započela pripreme u Austriji, a ovog utorka se ekipi pridružio i kapiten Milan Borjan, koji je imao nešto dužu pauzu zbog reprezentativnih obaveza u Kanadi. „Mnogo mi je bilo krivo što nisam mogao da dođem na prozivku… »
Provera broj jedan - uspešna! Crvena zvezda ubedljivo otvorila seriju kontrolnih mečeva, trio plesao po terenu! /video/

Provera broj jedan - uspešna! Crvena zvezda ubedljivo otvorila seriju kontrolnih mečeva, trio plesao po terenu! /video/

Sportal blic 29.06.2021
Fudbaleri su pripreme za novu sezonu startovali na najbolji mogući način, trijumfom nad ekipom Gak-a, rezultatom 4:0 (3:0). Orno su dočekali prvi prijateljski meč na pripremama u Austriji izabranici Dejana Stankovića, koje je posebno obradovalo… »

Vesti dana »