Повезане вести
Сјајна вест за црвено-беле: Милан Борјан се придружио екипи – ‘Много ми је било криво што нисам могао да дођем на прозивку’…
Хот спорт 29.06.2021
Стигао је Милан Борјан. Црвена звезда је пре пет дана започела припреме у Аустрији, а данас се табору црвено-белих придружио и капитен Милан Борјан, који је имао нешто дужу паузу због репрезентативних обавеза у Канади. – Један… »
Борјан се прикључио Звезди у Аустрији
Вести онлине 29.06.2021
Капитен Црвене звезде Милан Борјан прикључио се саиграчима на припремама у Аустрији. Одлични голман је имао нешто дужу паузу због репрезентативних обавеза у дресу Канаде. – Један леп период за мене и целу екипу. Много ми је било… »
Борјан стигао у Аустрију: Спреман сам за нове победе, против гак-а је било изванредно
Моззарт спорт 29.06.2021
Звездин капитен се придружио саиграчима. Успешна је била прва провера Црвене звезде на припремама у Аустрији. ГАК је савладан убедљивих 4:0, а дан касније екипа је наставила са тренинзима, које ће одсад имати у проширеном… »
Борјан се прикључио Звезди на припремама
Нова 29.06.2021
Црвена звезда је пре пет дана започела припреме у Аустрији, а овог уторка се екипи придружио и капитен Милан Борјан, који је имао нешто дужу паузу због репрезентативних обавеза у Канади. „Много ми је било криво што нисам могао да… »
Провера број један - успешна! Црвена звезда убедљиво отворила серију контролних мечева, трио плесао по терену! /видео/
Спортал блиц 29.06.2021
Фудбалери су припреме за нову сезону стартовали на најбољи могући начин, тријумфом над екипом Гак-а, резултатом 4:0 (3:0). Орно су дочекали први пријатељски меч на припремама у Аустрији изабраници Дејана Станковића, које је… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Сутра искључење струје у Београду Проверите да ли је и ваша улица на списку
Ало пре 3 сатајош 1 повезана