Povezane vesti
Ružić o padu sajta: Odgovornost, a ne opravdanje
Nova 29.06.2021
Ministar prosvete Branko Ružić reagovao je danas povodom pada sajta moja srednja škola i najavio da će tražiti da se utvrdi odgovornost u ovom slučaju. Branko Ružić je naveo da će se utvrditi odgovornost za to što je sajt moja srednja škola (… »
Ružić: Odgovornost, a ne opravdanje za „pad“ sajta za proveru rezultata ispita
N1 Info 29.06.2021
Ministar prosvete Branko Ružić kaže da će se utvrditi odgovornost za to što je sajt moja srednja (www.mojasrednjaskola.gov.rs ) škola pao i što su rezultati završnih ispita, ali i mogućnost podnošenja prigovora bili nedostupni i blokirani… »
Odgovornost za pad sistema: Ministar Ružić najavio da će se utvrditi zašto nije bilo moguće videti rezultate mature
Večernje novosti 29.06.2021
Foto Tanjug - Dao sam nalog da se utvrdi ko je odgovoran - rekao je Ružić. - Ne tražim opravdanje, tražim samo odgvornost u tom lancu koji je, ako se izuzme ovo, zaista uradio sve da završni ispit protekne u najboljem redu. Utvrdiće se zašto je… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO U Novom Sadu počeo protest srednjoškolaca iz cele Srbije: Ultramaratonci trče kroz Hrvatsku, u Beogradu 12. dan blokade RTS-a
Nova pre 12 minutajoš 20 povezanih

Rhmz upozorava: Evo kakvo nas vreme očekuje sutra i narednih dana
Telegraf pre 23 minutajoš 20 povezanih

Danas sahrana pape Franje, uz 130 stranih delegacija i 200.000 ljudi na ulicama Rima
Danas pre 1 satjoš 41 povezana

Nastavak borbe protiv korupcije – u Kraljevu uhapšena žena osumnjičena za krađu 17 miliona dinara iz zalagaonice
RTS pre 1 satjoš 8 povezanih