Povezane vesti
Ružić o padu sajta: Odgovornost, a ne opravdanje
Nova 29.06.2021
Ministar prosvete Branko Ružić reagovao je danas povodom pada sajta moja srednja škola i najavio da će tražiti da se utvrdi odgovornost u ovom slučaju. Branko Ružić je naveo da će se utvrditi odgovornost za to što je sajt moja srednja škola (… »
Ružić: Odgovornost, a ne opravdanje za „pad“ sajta za proveru rezultata ispita
N1 Info 29.06.2021
Ministar prosvete Branko Ružić kaže da će se utvrditi odgovornost za to što je sajt moja srednja (www.mojasrednjaskola.gov.rs ) škola pao i što su rezultati završnih ispita, ali i mogućnost podnošenja prigovora bili nedostupni i blokirani četiri i po… »
Odgovornost za pad sistema: Ministar Ružić najavio da će se utvrditi zašto nije bilo moguće videti rezultate mature
Večernje novosti 29.06.2021
Foto Tanjug - Dao sam nalog da se utvrdi ko je odgovoran - rekao je Ružić. - Ne tražim opravdanje, tražim samo odgvornost u tom lancu koji je, ako se izuzme ovo, zaista uradio sve da završni ispit protekne u najboljem redu. Utvrdiće se zašto je došlo do… »
Vesti dana »
Osmaci koji nisu polagali završni ispit u junskom roku danas polažu test iz srpskog jezika
N1 Info pre 10 minutajoš 12 povezanih
Stiže nam osetno osveženje, a onda novi preokret: Prognoza vremena za naredne dane, RHMZ uputio važno upozorenje
Mondo pre 20 minutajoš 13 povezanih
Srbija misli na šampione! Adriana Vilagoš dobija nagradu za bronzu na Evropskom prvenstvu
Večernje novosti pre 5 minutajoš 15 povezanih
Kušner u Izraelu nakon razgovora sa Hamasom o mirovnom planu za Gazu
RTV pre 35 minutajoš 9 povezanih