Повезане вести

Очи у очи са звери: Немања је преживео напад ајкуле ВИДЕО

Очи у очи са звери: Немања је преживео напад ајкуле ВИДЕО

Нова 29.06.2021
Немања Спасојевић (38) из Сан Франциска, чија је нога у чељусти велике беле ајкуле, описао је за америчке медије почетни бол уједа као "убод комарца". Међутим, врло брзо је схватио да није тако наивно као што звучи. Иако је… »
Београђанина напала велика бела ајкула: Огласио се из болнице - до детаља описао шта му је спасило живот! (видео)

Београђанина напала велика бела ајкула: Огласио се из болнице - до детаља описао шта му је спасило живот! (видео)

Мондо 29.06.2021
Америка бруји о нападу ајкуле на обалама Калифорније, приликом чега се у животној опасности нашао младић из Србије. Америка бруји о нападу ајкуле на обалама Калифорније, приликом чега се у животној опасности нашао младић из… »
Немању је напала велика бела ајкула напала у Сан Франциску: Први ујед је био као "убод комарца" али сам се једва спасио

Немању је напала велика бела ајкула напала у Сан Франциску: Први ујед је био као "убод комарца" али сам се једва спасио

Ноизз 29.06.2021
Немања Спасојевић (38) живи у Сан Франциску и нога му је завршила у чељусти велике беле ајкуле у суботу у водама јужно од града, а описао је почетни бол у нози попут "убода комарца". Написао је у болничком извештају о угризу да… »
Србин преживео напад велике беле ајкуле: Немањи одело било пуно крви, једва је извукао живу главу

Србин преживео напад велике беле ајкуле: Немањи одело било пуно крви, једва је извукао живу главу

Телеграф 29.06.2021
Панично сам удара по води и водио рачуна да ми пераја иду на доле, тако да, ако ме поново нападне, загризе пераја, а не руку или ногу, испричао је Немања за медије. Немања Спасојевић преживео је у суботу напад велике беле… »
"Осетио сам бол, а онда видео црне очи": Немању напала велика бела ајкула, онда је почела грчевита борба за живот (фото…

"Осетио сам бол, а онда видео црне очи": Немању напала велика бела ајкула, онда је почела грчевита борба за живот (фото…

Блиц 29.06.2021
Младић из Београда, Немања Спасојевић, претрпео је повреде опасне по живот, када га је током роњења у океану на обали Калифорније, угризла велика бела ајкула. У разговору за америчку телевизију Фокс Ктв, Спасојевић је испричао… »

Вести дана »