Povezane vesti
"Zaljubljena sam": Vesna Dedić o emotivnom životu i poteškoćama pred pisanje novog romana
Blic 29.06.2021
Književnica Vesna Dedić (53) organizovala je danas promociju svoje nove knjige "Izgubila sam sebe", koja je u prodaji širom zemlje. Ona je na promociji progovorila o periodu koji je prethodio pisanju romana. - Bilo mi je jako teško da pišem kad je… »
Milica preplanula u uskoj haljini: Pravo sa mora na promociju Dedićkine knjige! "Egipćani su mi dobacivali: Helou, pet…
Blic 29.06.2021
Pevačica Milica Todorović došla je na promociju knjige Vesne Dedić "Izgubila sam sebe", koja je u prodaji širom zemlje, malo nakon povratka iz Egipta u kom je odmarala. Todorovićeva se pojavila u uskoj haljini, koja je istakla njene obline. - Niko… »
Vesna Dedić prošetala ubitačan dekolte: Na promociji knjige pokazala novo izdanje, obline u prvom planu
Blic 29.06.2021
Spisateljica Vesna Dedić (53) organizovala je danas promociju svoje nove knjige "Izgubila sam sebe", koja je u prodaji širom zemlje. Vesna je za ovu priliku odabrala dekoltiranu odevnu kombinaciju, koja joj je odlično pristajala. Strpljivo je pozirala… »
Vesti dana »
Uhapšen muškarac s mačetom i noževima u Kapitolu pred dolazak Donalda Trumpa: Drama u Vašingtonu
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Produžen pritvor dvojici Srba zbog eksplozije na kanalu Ibar - Lepenac
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Bmw bežao od policije, pa sleteo s: Puta?! Drama na Voždovcu: Prošao između dva drveta, patrola odmah stigla za njim (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Tajm-aut Dejana Savića o kojem se priča: „Je li bre, šmekeri… Glumimo plažu?“
Danas pre 3 satajoš 1 povezana