Povezane vesti
"Zaljubljena sam": Vesna Dedić o emotivnom životu i poteškoćama pred pisanje novog romana
Blic 29.06.2021
Književnica Vesna Dedić (53) organizovala je danas promociju svoje nove knjige "Izgubila sam sebe", koja je u prodaji širom zemlje. Ona je na promociji progovorila o periodu koji je prethodio pisanju romana. - Bilo mi je jako teško da pišem kad je… »
Milica preplanula u uskoj haljini: Pravo sa mora na promociju Dedićkine knjige! "Egipćani su mi dobacivali: Helou, pet…
Blic 29.06.2021
Pevačica Milica Todorović došla je na promociju knjige Vesne Dedić "Izgubila sam sebe", koja je u prodaji širom zemlje, malo nakon povratka iz Egipta u kom je odmarala. Todorovićeva se pojavila u uskoj haljini, koja je istakla njene obline. - Niko me… »
Vesna Dedić prošetala ubitačan dekolte: Na promociji knjige pokazala novo izdanje, obline u prvom planu
Blic 29.06.2021
Spisateljica Vesna Dedić (53) organizovala je danas promociju svoje nove knjige "Izgubila sam sebe", koja je u prodaji širom zemlje. Vesna je za ovu priliku odabrala dekoltiranu odevnu kombinaciju, koja joj je odlično pristajala. Strpljivo je pozirala… »
Vesti dana »

"Uf, kako bih ja voleo tu novinu da vidim!" Deka Vukosav (105) u brzom vozu za Suboticu (foto)
Blic pre 11 minutajoš 61 povezana

Trampov ultimatum Hamasu: „Ako ne pristanete do nedelje u 18 časova, izbiće pakao“
Nedeljnik pre 1 satjoš 23 povezane

Beograđanin koji je plovio ka Gazi čeka na deportaciju iz Izraela
BBC News pre 36 minutajoš 26 povezanih

Na delu teritorije opštine Arilje proglašena je vanredna situacija
Glas Zapadne Srbije pre 1 satjoš 23 povezane