Povezane vesti
"Do: 100.000 evra, tu smo negde" Marko i Luna otvoreno o novcu koji zarađuju! Ne žele da im iko pomaže: "Fino nam kaplju pare"…
Blic 30.06.2021
Luna Đogani i Marko Miljković su sinoć gostovali u emisiji Ognjena Amidžića, a tom prilikom su progovorili o zaradi od Jutjuba i reklama. - Zarađujemo od 1.000 do 100.000 evra, tu smo negde. U tom intervalu. Ljudi sve znaju, koliko mi zarađujemo, haos -… »
"88 Kilograma mi je vaga pokazala": Luna i Marko u emisiji prvi put nakon što su postali roditelji! "Nismo spremni, beba je…
Blic 29.06.2021
Pobednica "Zadruge" Luna Đogani je pre dve nedelje postala majka, a sad je sa suprugom Markom Miljkovićem otvorila dušu o ćerkici Miji i roditeljstvu. - Beba plače, beba je zahtevna. Nismo odmorni, nismo spremni za emisiju - kazao je Marko na početku. -… »
Vesti dana »

Malo svežije i vetrovito, mestimično sa kišom - temperatura do 28 stepeni
RTS pre 1 satjoš 5 povezanih

Tramp: Ne zanima me susret sa Putinom; Medvedev: Pretnje Rusiji mogu dovesti do rata sa SAD
RTS pre 1 satjoš 5 povezanih

Šta se zna o monstrumu koji je počinio masakr u Njujorku: Bio fudbaler, "uvek pozitivan", prijatelj u šoku!
Telegraf pre 5 minutajoš 5 povezanih

Bez vode danas delovi zemuna i barajeva: U ovoj ulici česme suve od 9 do 22 časa
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana