Povezane vesti
Novi Sad: Zbog havarije bez vode Ulica Branka Kozareva, Vidovdanska i Gagarinova
RTV 30.06.2021
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 12 sati biti Vidovdanska ulica, saopštavaju iz Sektora Vodovod. Cisterna s pijaćom vodom je postavljena kod vrtića. Takođe, zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica… »
Deo Banatića bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 30.06.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Gagarinova ulica i Bulevar oslobođenja (brojevi 8 i 10). Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i proširena… »
Ulice u Kaću i Bukovcu bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 30.06.2021
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Ulica Branka Kozareva u Kaću. Do havarije je jutros došlo i u Bukovcu, gde će bez vode do 12 sati biti Vidovdanska ulica. Cisterna s pijaćom vodom postavljena je kod vrtića u… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 1 satjoš 29 povezanih

Vučević o propalom kandidatu za gradonačelnika Beograda: Obradović bi opet da slaže, ali Srbija pamti
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane

"Gazdu su videli kako uzima kesu sa parama i beži": Oglasila se supruga preminulog vozača Hitne pomoći iz Kočana: "Evo šta mi je rekao na dan požara"
Blic pre 2 minutajoš 54 povezane

Haos u Pančevu: Građani pokušavaju da uđu na sednicu Skupštine, guraju se s policijom FOTO
Nova pre 4 satijoš 15 povezanih