Povezane vesti

"Imam i dalje emocije" Kija se Nadala pomirenju, ali on se vratio dušici Evo kako je pričala pre samo nekoliko dana o bivšem…

"Imam i dalje emocije" Kija se Nadala pomirenju, ali on se vratio dušici Evo kako je pričala pre samo nekoliko dana o bivšem…

Blic 30.06.2021
Voditeljka Dušica Jakovljević pomirila se sa Milošem Dimitrijevićem Čavom, bivšim dečkom Kije Kockar. Kija je, naime, pre nekoliko dana na jednom događaju otkrila da više nije u vezi sa nekadašnjim fudbalerom, ali i priznala da i dalje gaji… »
"Jedina sam žena koju je pokazao javnosti": Dušica Jakovljević progovorila o pomirenju sa Čavom

"Jedina sam žena koju je pokazao javnosti": Dušica Jakovljević progovorila o pomirenju sa Čavom

Blic 30.06.2021
Voditeljka Dušica Jakovljević pomirila se sa Milošem Dimitrijevićem Čavom, bivšim dečkom Kije Kockar. Ona je sada otkrila detalje njihove ljubavne priče koja, kako kaže, traje čitavu deceniju. - Miloš i ja smo se upoznali pre devet godina… »
Ja sam jedina koju je predstavio kao svoju devojku! Dušica progovorila o vezi s Čavom, pa ponovo pecnula Kiju!

Ja sam jedina koju je predstavio kao svoju devojku! Dušica progovorila o vezi s Čavom, pa ponovo pecnula Kiju!

Mondo 30.06.2021
Voditeljka Dušica Jakovljević otkrila detalje veze sa Milošem Dimitrijevićem Čavom, bivšim dečkom Kije Kockar. Voditeljka Dušica Jakovljević otkrila detalje veze sa Milošem Dimitrijevićem Čavom, bivšim dečkom Kije Kockar Dušica Jakovljević… »

Vesti dana »