Повезане вести

Путин каже да је примио вакцину Спутник В

Путин каже да је примио вакцину Спутник В

Слободна Европа 30.06.2021
Руски предсједник Владимир Путин започео је своје годишњу ТВ емисију са позивима грађана позивајући их да се вакцинишу против ЦОВИД-19 док је земљу захватио нови пораст случајева корона вируса, преноси редакција Радија Слободна… »
Путин: НАТО је навалио на наше границе…

Путин: НАТО је навалио на наше границе…

Вести онлине 30.06.2021
Руски председник Владимир Путин одржао је 18. пут велику конференцију на којој је одговарао на питања грађана. Становнике Русије су највише интересовали унутрашња питања: вакцинација, финансијски проблеми, инфраструктура… »
Путин у ТВ програму одговара на питања грађана, открио коју је вакцину примио и како ју је поднео

Путин у ТВ програму одговара на питања грађана, открио коју је вакцину примио и како ју је поднео

РТС 30.06.2021
Грађани Русије су послали више од два милиона питања за руског председника Владимира Путина који на њих одговара у емисији "Директна линија" телевизије "Русија 24". Владимир Путин је тачно у подне по локалном времену 18. пут… »
Путин открио коју вакцину је примио: Имао сам температуру

Путин открио коју вакцину је примио: Имао сам температуру

Нова 30.06.2021
Руски председник Владимир Путин открио је данас коју вакцину против коронавируса је примио. Његов избор била је руска вакцина Спутњик В. Путин, који данас одговара на питања грађана Русије, рекао је да су га „замолили да не… »
Путин открио коју је вакцину примио: "Увече сам имао само благу температуру"

Путин открио коју је вакцину примио: "Увече сам имао само благу температуру"

Вечерње новости 30.06.2021
Фото: Тањуг/АП Пхото Путин, који 18. пут одговара на питања грађана, рекао је на почетку програма да не подржава обавезну вакцинацију и поручио је да се даље ширење инфекције може спречити само захваљујући вакцинацији. У… »

Вести дана »