Povezane vesti
„Beotablet” za đake od trećeg do šestog razreda
Politika 30.06.2021
Ove digitalne naprave grad će 1. septembra pokloniti osnovcima, a nastavnicima i učiteljima laptope. Predstavljanje projekta u Sava centru Projekat „Beotablet” u okviru koga će svi beogradski učenici od trećeg do šest razreda 1. septembra dobiti tablete… »
"Već sam platio za knjige, da li će mi novac biti vraćen?" Razrešavamo ovu i ostale dileme vezane za besplatne udžbenike
Blic 30.06.2021
Beogradski đaci od trećeg do šestog razreda će od septembra u školu nositi tablet umesto udžbenika, a Grad je obezbedio besplatne udžbenike za učenike prvog i drugog razreda, saopšteno je juče na prezentaciji u Sava Centru. Međutim, mnogi roditelji već… »
Lepe vesti od vesića Beogradski osnovci dobijaju tablete i besplatne digitalne udžbenike
Alo 30.06.2021
Oko 103 hiljada beogradski osnovaca od 1. septembra dobiće besplatne tablete i digitalne udžbenike, a prva dva razreda osnovne udžbenike, rekao je Goran Vesić gostujući u jutarnjem programu TV Pink. Projekat Grada Beograda „Beotablet” podrazumeva da sve… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Otkriveno u kakvom je stanju novi vrhovni vođa Irana, oglasio se Tramp: "Rat uskoro gotov, skoro da nema više ciljeva za napad"
Nova pre 22 minutajoš 54 povezane
"Nema više šta da se gađa u Iranu! Kada će kraj rata? Pa, kada ja budem želeo!" Tramp tvrdi da je Amerika uništila sve što je mogla (video, foto)
Kurir pre 22 minutajoš 77 povezanih
SSP podnosi krivičnu prijavu protiv Zavišića zbog govora mržnje prema Hrvatima u Vojvodini
In medija pre 38 minutajoš 24 povezane
ZLF: Sramno obraćanje Šapića, izneverio građane, nije dostojan da vodi grad
Beta pre 38 minutajoš 19 povezanih